foto

Naděžda Prchalová-Vicenová

  • nar. 24.2.1939 (78 let)
    Radotín, Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Poslední z Aporveru
2016 Člověk kancelářský (TV film)
2015 Správnej dres (TV film)
2009 Klíček
Maškaráda čili Fantom Opery (divadelní záznam)
2008 Běsi (divadelní záznam)
Pohádkové počasí (TV film)
2007 Soudné sestry (divadelní záznam)
2006 Vřesový trůn (TV film)
2004 Agentura Puzzle: Pohřeb (TV film)
2002 Smradi
1992 Mojžíš (divadelní záznam)
1988 Nejlepší kšeft mýho života (TV film)
1986 Kus života (TV film)
Území strachu (TV film)
1984 S čerty nejsou žerty
1980 Oddělení zvláštní péče (TV film)
1977 Oddechový čas
1974 Krádež na Malém rynku (TV film)
Motiv pro vraždu
Princezna Turandot (TV film)
1972 Krysy (TV film)
1971 Zlý dům (TV film)
1966 Poklad byzantského kupce
1961 Chvíle rozhodnutí (TV film)
1960 Zbytečný motiv (studentský film)

TV seriály

2016 Pět mrtvých psů (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2011 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Pistole (S02E13)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
Mikuláš chodí v létě (S01E05)
2008 Comeback (TV seriál)
Souboj titánů (S01E03)
2007 Trapasy (TV seriál)
1999 Policajti z předměstí (TV seriál)
1988 Druhý dech (TV seriál)
1986 Bylo nás šest (TV seriál)
1985 Slavné historky zbojnické (TV seriál)
1976 Muž na radnici (TV seriál)
Setkání (E11)
Syn (E07)
Starost (E04)
další epizody (4)
1970 Lidé na křižovatce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace