foto

Geoffrey Pounsett

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 To
2016 Love You Like Christmas (TV film)
2012 Total Recall
2010 Informátorka
2007 Saw 4
2006 Rtěnka (TV film)
2004 Celesta ve městě (TV film)
Resident Evil: Apokalypsa
2000 Harlanská válka (TV film)
Norimberk (TV film)
1998 Ničící žár (TV film)

TV seriály

2016 Já, společnice (TV seriál)
Soukromé očko (TV seriál)
2014 Max and Shred (TV seriál)
2013 Království (TV seriál)
2012 Firma (TV seriál)
2011 Kennedyové (TV seriál)
The First Campaign (E02)
Kingová (TV seriál)
2010 V utajení (TV seriál)
2009 The Listener (TV seriál)
2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
2001 Leap Years (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
2000 Anička ze zeleného domku (TV seriál)
1999 Amazonka (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
The City (TV seriál)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Wind at My Back (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace