foto

Lou Martini Jr.

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Windows on the World
2011 The Last Gamble
1972 Kmotr

TV seriály

2019 Černá listina (TV seriál)
General Shiro (No. 116) (S06E07)
2017 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2015 Najděte mi hrdinu (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Watery Grave (S02E05)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Dohoda (S07E02)
2014 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vzorec sedmnáct (S16E09)
2013 Vzpomínky (TV seriál)
Maps and Legends (S02E07)
2010 Ve službách FBI (TV seriál)
Na ráně (S02E09)
2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Harm (S09E05)
2006 Zachraň mě (TV seriál)
Chlamydia (S03E05)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Dokonalý zločin (S06E05)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Objekt zájmu (S02E23)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Tragédie (S05E01)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vulnerable (S04E03)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Honor (S02E02)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Haven (S09E12)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Mayhem (S04E17)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Self Defense (S03E07)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
Aria (S02E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace