foto

Tom Barnett

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Aaliyah: The Princess of R&B (TV film)
Killing Daddy (TV film)
Patch Town
2012 Officer and a Murderer, An (TV film)
2009 Leslie, My Name Is Evil
Pokrevní bratři 2
Zlatokopka (TV film)
2008 Zrádce
2007 Osudové selhání
2006 Motel Niagara
Po stopách 11. září (TV film)
2005 Autobusy mé sestry (TV film)
Nebezpečné probuzení (TV film)
2004 Vykoupení (TV film)
2003 Kočka paní Ashborové (TV film)
Manželé Reaganovi (TV film)
2001 Spinning Out of Control (TV film)
2000 Harlanská válka (TV film)
Harryho případ (TV film)
Hold-Up
Rats and Rabbits
Stopy vraha
1999 Pokrevní bratři
1993 Coming of Age (TV film)

TV seriály

2017 Cardinal (TV seriál)
Cardinal (S01E01)
Kennedyové po Camelotu (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Výkupné (TV seriál)
The Return (S01E01)
Schitt's Creek (TV seriál)
Murder Mystery (S03E06)
2016 Dark Matter (TV seriál)
Kill Them All (S02E02)
Welcome to Your New Home (S02E01)
Darebák (TV seriál)
Halfway Burnt (S03E14)
2015 Lost & Found Music Studios (TV seriál)
Orphan Black (TV seriál)
History Yet to Be Written (S03E10)
Insolvent Phantom of Tomorrow (S03E09)
Ruthless in Purpose, and Insidious in Method (S03E08)
další epizody (4)
Rookie Blue (TV seriál)
Vlna veder (S06E09)
2014 Království (TV seriál)
Poprava (S02E02)
Kravaťáci (TV seriál)
Infarkt (S03E14)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Výbuch ticha (S07E17)
2013 Cracked (TV seriál)
Faces (S02E04)
Played (TV seriál)
Policajt (TV seriál)
Snílek (S02E12)
Naděje umírá poslední (S02E07)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Down in L.A. (S01E01)
Agent bez minulosti (TV seriál)
Joust (S02E05)
Flashpoint (TV seriál)
Broken Peace (S05E01)
2011 Kingová (TV seriál)
Puberťáci (TV seriál)
Výjimeční (TV seriál)
The Unusual Suspects (S01E10)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
Městečko Haven (TV seriál)
Vyplaveno na povrch (S01E12)
2009 Overruled! (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Flashpoint (TV seriál)
Behind the Blue Line (S02E18)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Scorpio (S01E01)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Jak prosté, milý Murdochu (S01E04)
2007 Dresden (TV seriál)
The Boone Identity (E02)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Volný pád (S04E20)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
Show Me Yours (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
The 5th Quadrant (TV seriál)
Večerník (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
The Dangers of Sex and Drugs (S02E14)
It's Because I'm Gay, Right? (S02E13)
2001 Doc (TV seriál)
Mutant X (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
2000 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
'Til Death Do Us Part (S04E11)
1998 Animorphs (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky