foto

Emily Holmes

  • nar. 1.3.1977 (42 let)
    Ottawa, Ontario, Kanada

Biografie

Tato Kanadská herečka se narodila v Ottawě, Ontario. Poprvé se objevila v seriálu VĚŘTE NEVĚŘTE, dále následovala spousta malých seriálových rolí, jako například: HVĚZDNÁ BRÁNA, MRTVÍ JAKO JÁ, nebo třeba LÁSKA JE LÁSKA. V roce 2003 se objevila ve filmu VÝPLATA, nebo LUCKY 7. Aktuálně jí můžeme vidět v Americkém teenagerském seriálu THE SECRET CIRCLE. V budoucnosti by si měla zahrát ve filmech PRISONERS OF THE SUN a COPACABANA.

beyli

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Chronicle Mysteries: Recovered (TV film)
2018 Hailey Dean Mystery: A Will to Kill (TV film)
Pinocchio Project
Tři na cestě
2017 12 Days (TV film)
Woody Woodpecker
Záhada Hailey Deanové: Vražedná pozůstalost (TV film)
2016 A Heavenly Christmas (TV film)
2014 Apokalypsa ve znamení zvěrokruhu (TV film)
Vztah pro psa (TV film)
2013 Den nezávislosti: Invaze
Kyberválka (TV film)
Prisoners of the Sun
2012 Big Time Movie (TV film)
2011 Magická slova: Příběh J. K. Rowlingové (TV film)
2010 True Blue (TV film)
2009 Year of the Carnivore
2008 Kmen Andromeda (TV film)
2007 Rembrandtova Noční hlídka
2006 Hadi v letadle
Rituál
2005 Familia
Večer pro dámy (TV film)
2004 Loučím se, děvče (TV film)
2003 Lucky 7 (TV film)
Prokletí (TV film)
Výplata
2002 Jinnah - On Crime: Pizza 911 (TV film)
Mrtvá zóna
Tajný život (TV film)
2001 Till Dad Do Us Part (TV film)

TV seriály

2019 The Order (TV seriál)
2018 The Man in the High Castle (TV seriál)
Baku (S03E09)
2017 Lucifer (TV seriál)
Deceptive Little Parasite (S02E15)
2016 The Man in the High Castle (TV seriál)
Loose Lips (S02E08)
Land O' Smiles (S02E07)
Kintsugi (S02E06)
další epizody (4)
Zoo (TV seriál)
Kolizní bod (S02E03)
2015 Cedar Cove (TV seriál)
Runaway (S03E07)
Batter Up (S03E06)
2013 King a Maxwellová (TV seriál)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Tommy Madsen (E13)
Doktorka Emily (TV seriál)
Pilot (E01)
Lovci duchů (TV seriál)
Reading is Fundamental (S07E21)
2011 Tajemství kruhu (TV seriál)
Balcoin (E09)
Pilot (E01)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Logika snů (S02E05)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
A Very Supernatural Christmas (S03E08)
Smallville (TV seriál)
Dávní přátelé (S06E19)
2006 Battlestar Galactica: The Resistance (TV seriál)
2005 Na Západ (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Leť, duše, leť (S02E12)
2004 The Collector (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Utiš se, mé srdce (S02E09)
Volání mrtvých (TV seriál)
Murder in the Morgue (S01E09)
Hvězdná brána (TV seriál)
Hrozba z podzemí (S07E14)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
What It Seems (S01E02)
Wheel of Fortune (S01E01)
That Was Then (TV seriál)
Tom Stone (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
Charlie and Lisa (E06)
Maintenance (E05)
Acid Tests (E04)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Pokoj / Malý umělec / Meteorolog / Komik / Pokoj 245 (S04E06)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
Strange Frequency (TV seriál)
2000 2gether: The Series (TV seriál)
Andromeda (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)

Dokumentární

2008 Rembrandtova obžaloba

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace