foto

Viktor Zavadil

  • nar. 10.5.1992 (28 let)
    Ostrava, Československo

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Český lev

Ceny české filmové kritiky

Herecká filmografie

Filmy

2020 Hranice (studentský film)
Past (TV film)
Vrať to (studentský film)
2019 Pláč svatého Šebestiána
2018 Jan Palach
2015 Na konci září (amatérský film)
2013 Bezejmenné (amatérský film)

TV seriály

2021 Anatomie života (TV seriál)
Závod s časem (E11)
Božena (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Ptáci na kolejích (TV seriál)
2020 Modrý kód (TV seriál)
Chci být sám (S04E45)
Polda (TV seriál)
Ať shoří (S04E06)
2017 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Nelidskost (S02E06)
Guru (S02E05)

Host

TV pořady

2019 26. Český lev (TV pořad)
Ceny české filmové kritiky 2018 (TV pořad)
2013 Události v kultuře (TV pořad)