foto

Thomas Ryan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Chemist
2007 Starting Out in the Evening
2001 Diary of a City Priest
2000 Osudové podezření
1999 Final Rinse
Sumec s fazolovou omáčkou
1997 Relic
1992 Maid for Each Other (TV film)
Sinatra (TV film)
1991 Talent pro hru
1990 Jedna vražda za druhou
She Said No (TV film)
1989 A Little Bit Strange (TV film)
1988 A Father's Homecoming (TV film)
Fatal Judgement (TV film)
1987 Cameo by Night (TV film)
Camping del terrore
In the Mood
Summer School
Ředitel školy
1986 Jedenácté příkázání
Stark: Mirror Image (TV film)
1985 California Girls (TV film)
1984 Flight 90: Disaster on the Potomac (TV film)
1982 Vlastní spravedlnost
1981 Vlci
1979 Nocturna

TV seriály

2019 Dobrý boj (TV seriál)
The One Inspired by Roy Cohn (S03E02)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Internal Audit (S02E11)
2010 24 hodin (TV seriál)
Day 8: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S08E22)
Day 8: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S08E21)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rescue (S12E10)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Kid Pro Quo (S13E20)
2002 Taxík (TV seriál)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
1997 Dellaventura (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1994 Odpadlík (TV seriál)
Carrick O'Quinn (S02E22)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Sirény (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Human Target (TV seriál)
Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
Civil Wars (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
Lifestories (TV seriál)
U nás na radnici (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
Mancuso, FBI (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
After School Special (S02E05)
The Bronx Zoo (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
Fresno (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky