foto

Alex Hassell

  • nar. 17.9.1980 (39 let)
    Southend-on-Sea, Anglie, Velká Británie

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • The Boys (TV seriál) (2019)

    - V seriáli úplne chýba postava Jack From Jupiter, čo je v komiksovej predlohe jeden z hlavných členov The Seven. Tvorcovia nechceli v seriáli žiadnych mimozemšťanov ani mytologické bytosti. Postava Jack From Jupiter bola nahradená postavou Translucenta (Alex Hassell), ktorý sa v predlohe nenachádza. (toi-toi)

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Isle
The Red Sea Diving Resort
2017 Health, Wealth & Happiness
Suburbicon: Temné předměstí
2015 Tři v šachu
2014 Miss in Her Teens
2013 Big Thunder (TV film)
2012 The Grind
2011 Anonym
2005 Kenneth Tynan: In Praise of Hardcore (TV film)
2003 Danielle Cable: Eyewitness (TV film)
Královna bojovnice
Návrat do Cold Mountain
The Private Life of Samuel Pepys (TV film)
2001 Hawk (TV film)

TV seriály

2020 Cowboy Bebop (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2019 The Boys (TV seriál)
The Self-Preservation Society (S01E07)
Cherry (S01E02)
The Name of the Game (S01E01)
2018 Génius (TV seriál)
Kapitola třetí (S02E03)
Kapitola druhá (S02E02)
2017 Miniaturista (TV seriál)
2013 Life of Crime (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Place de la Concorde (E02)
2012 Way to Go (TV seriál)
2009 Miranda (TV seriál)
Výmluva (S01E05)
Tajemství Pravdy (TV seriál)
Fever (S01E21)
2007 Bonkers (TV seriál)
2006 Robin Hood (TV seriál)
Torchwood (TV seriál)
Combat (S01E11)
2005 Love Soup (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
Smrt pod ochranou církve (TV seriál)
Krůček k vraždě (TV seriál)
Contract (S03E05)
2000 Královna meče (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2006 Torchwood Declassified (TV seriál)

Divadelní záznam

2019 National Theatre Live: I'm Not Running (divadelní záznam)
2016 Pocta Shakespearovi (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky