Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká oddechová komedie nás zavede mezi mladé lidi okolo dvaceti, kteří žijí zatím zdánlivě bez starostí. Přesto však prožívají mnohá milostná zklamání, omyly a bolestné rozchody. I Brad se trápí, protože se mu nepodařilo získat dívku svých snů, místní krásku jménem Brooke. Když už se na jednom večírku zdá, že dojde ke sblížení, Brad má problém. Podstoupí noční "odysseu" při shánění tak obyčejné věci, jako je kondom. Jeho nejlepší kamarádka Leah sleduje mladíkovo třeštění a zároveň si uvědomuje, že jí Brad není vůbec lhostejný. Má ovšem jen dvacet čtyři hodiny na to, aby získala jeho srdce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

misterz 

všechny recenze uživatele

Keď sa nedá pozrieť niečo iné, tak je dobrá aj takáto kravina. A navyše gazdinkám môže poslúžiť ako kulisa na varenie, pranie, žehlenie... Film síce postráda akúkoľvek logiku a drží sa všetkých možných teen romantických klišé vrátane motívu kedy chalan túži po omnoho škaredšej a hlavne blbej babe, pritom pod nosom sa mu váľa pomaly supermodelka z Harvardu, ale vyslovene to nebol ani drôt do oka. Podpriemer. 40/100 ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Dievčatá ako Brooke v izbe nemajú písací stôl.“ Proti hlúpym tínedžerským komédiám teoreticky nič nemám (LETNÉ VZPLANUTIE, TAKÉ NORMÁLNE DIEVČA). Ale toto je ten horší prípad, proti ktorému niečo mám (pretože sa berie vážne). Strašný scenár, klišé dialógy, zápletka bola fádna už v 70. rokoch (19. storočia). Jediné, čo zostalo, sú solídni herci; nie ani tak tradične mdlá Jennifer Love Hewittová (VIEM, ČO STE ROBILI MINULĚ LETO 1 - 2), ale skôr televízne hviezdičky Danny Masterson (Steven Hyde zo sitkomu „Tie roky sedemdesiate“) a Jason Marsden („Krok za krokom“). ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Co všechno se může stát při shánění kondomu ukazuje tato komedie. Příběh o mladých určený pro mladé. Sex je zkrátka sex a když je příležitost, proč pro to neudělat všechno. Snímek se kupodivu obešel bez tzv. fekálního humoru, což ukazuje jediné: bez toho to jde také. Děj oplývá značnou jednoduchostí. Prostě se shání kondom. A tak se pořád někde padá, do něčeho naráží, neustále se běhá, atd, atd. Zpočátku je toho ale tolik, že to v druhé polovině stopáže vypadá, že tvůrcům došel dech. Humor je náhle bez nápadů a tím pádem se tak následující dění stává naprosto nezajímavé. Puberťáky snímek pobaví určitě a snad i poučí. On ten kondom je v oné situaci zkutečně potřeba. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Trochu zbytočná americká blbina, ktorá možno aj poteší keď človek v nedeľu ráno vstane a pustí TV s tým, že zase nič nedávajú. Toto aspoň pekne vyplní čas a nemám pocit, že by som stratil hodinu a pol zbytočne. Je to síce sem tam trápne, sem tam vtipné aj keď dosť málo, ale milé. Od deja nič nečakajte, film neponúka nič nové aj keď malé kúzlo film má. Lepšie 2*. 45% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tématu mohlo jít o celkem ucházející „one night crazy studentskou komedii“ (Pominuli odsouzeníhodný fail, spočívající v šílené honbě za jinou, když na vás doma čeká nachystaná osmnáctiletá Jennifer Love Hewitt)………….dovedu si ji představit před deseti lety například s Corey Haim a Coreym Feldmanem, stejně tak jako si jí dovedu představit za deset let natočenou ala Judd Apatow…….ale v tomto případě neví, jestli se Trojská válka minula dobou, ztvárněním, představitelem hlavní role nebo něčím úplně jiným…….každopádně za mne, slabší průměr. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Jennifer Love Hewitt naspievala dve pesníčky, ktoré boli použité vo filme. (Mihail123)

Reklama

Reklama