foto

Valeri Ross

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Last Word
2015 Counting for Thunder
2010 Mocná síla soucitu
2008 Dům na špatné adrese
Maturitní ples
2006 Cesta za vítězstvím
2003 Carolina
2001 Rocky Road
1998 Tmavá obrazovka (TV film)
Žízeň (TV film)
1995 Joe's Rotten World
Ztracený Izaiáš
1994 The Yarn Princess (TV film)
1993 A kapela hrála dál (TV film)
Poslední naděje (TV film)
Vzkaz z Vietnamu (TV film)
Věc zvaná láska

TV seriály

2016 American Crime Story (TV seriál)
Verdikt (S01E10)
Rasová karta (S01E05)
100% nevinný (S01E04)
další epizody (4)
2013 Mrcha od vedle (TV seriál)
The Leak... (S02E12)
2012 Dr. House (TV seriál)
Chase (S08E12)
2010 Událost (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Šílená sběratelka (S05E12)
2008 State of the Union (TV seriál)
2007 Studio 60 (TV seriál)
The Friday Night Slaughter (E15)
Kancl (TV seriál)
Proces (S04E08)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
Ve službě (S01E21)
Odložené případy (TV seriál)
Čas zabíjet (S02E13)
2003 Wanda at Large (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Our Gang (S01E02)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Reunion (S01E02)
2000 Titus (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
The White House Pro-Am (S01E17)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Zachraňte Santa Clause! (S03E07)
1998 Becker (TV seriál)
1997 City Guys (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Plus dítě rovná se dvě (S02E05)
Dvě lidská srdce (S01E16)
1994 Pohotovost (TV seriál)
V žáru Chicaga (S01E06)
Cesta domů (S01E03)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1991 FBI: The Untold Stories (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace