foto

Michael Grossman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Bláznivá plavba (TV film)
2010 Rande s hvězdou (TV film)
2008 Merry Christmas, Drake & Josh (TV film)
2000 Two Heads Are Better Than None (TV film)

TV seriály

2019 Cobra Kai (TV seriál)
Okamžik pravdy (S02E04)
Oheň a led (S02E03)
2018 Life Sentence (TV seriál)
Love Factually (E12)
The Originals (TV seriál)
Between the Devil and the Deep Blue Sea (S05E04)
2017 Daytime Divas (TV seriál)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
The Justice Society of America (S02E02)
Policie Chicago (TV seriál)
The Song of Gregory Williams Yates (S03E14)
The Originals (TV seriál)
A Ghost Along the Mississippi (S03E10)
2015 Chasing Life (TV seriál)
Life of Brenna (S02E03)
The Originals (TV seriál)
I'll See You in Hell or New Orleans (S03E03)
Prolhané krásky (TV seriál)
She's No Angel (S06E05)
Over a Barrel (S05E16)
2014 Chasing Life (TV seriál)
Finding Chemo (S01E10)
Mistresses (TV seriál)
Surprise (S02E12)
Choices (S02E11)
The Fosters (TV seriál)
Kids in the Hall (S01E17)
Prolhané krásky (TV seriál)
Kryt pro mě (S04E22)
2013 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Tommy pochybné pověsti (S03E08)
Kůže a kosti (S03E07)
Prolhané krásky (TV seriál)
Z výhně přímo do pekla (S03E17)
2012 Jane by Design (TV seriál)
The Wedding Gown (E08)
The Lying Game (TV seriál)
No Country for Young Love (S01E17)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Totožnost (S02E17)
Prolhané krásky (TV seriál)
Žhavý kousek (S02E15)
Super drbna (TV seriál)
Konec jedné romance (S05E11)
2011 The Lying Game (TV seriál)
Double Dibs (S01E03)
Prolhané krásky (TV seriál)
Ďábel, kterého znáš (S02E05)
Nový standard (S01E17)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
90210: Nová generace (TV seriál)
Život je výzva (S01E14)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Help! (S02E07)
Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Organ Donor (S02E09)
Ďáblův sluha (TV seriál)
Coming to Grips (S01E15)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Italian Banker (S01E03)
The Lions (S01E02)
Dresden (TV seriál)
Things That Go Bump (E11)
Rules of Engagement (E04)
Private Practice (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Není všechno zlato co se třpytí (S02E12)
Chirurgové (TV seriál)
Marná pomoci snaha 1/2 (S04E09)
Odvrácená strana života 2/2 (S03E23)
Odvrácená strana života 1/2 (S03E22)
další epizody (4)
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
Nezranitelný (S01E05)
Policejní vyjednavači (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Čáry mladé generace (S08E17)
2005 Instinkt zabijáka (TV seriál)
Zoey 101 (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Onemocnění (S04E15)
Čarodějky (TV seriál)
Billie a její sestra (S08E06)
Výměna duší (S07E19)
Slaměná vdova (S07E16)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Podivuhodný život Boba (S01E20)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Výheň (S04E07)
Líheň (S03E17)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Za hlaholu zvonů (S04E11)
Čarodějky (TV seriál)
Mafie magie (S07E08)
2003 Jake 2.0 (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
Are You True? (S01E03)
2002 Firefly (TV seriál)
Únos (E05)
2001 The Chronicle (TV seriál)
2000 Neviditelný (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
1994 Země 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky