foto

Michael Grossman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Bláznivá plavba (TV film)
2010 Rande s hvězdou (TV film)
2008 Merry Christmas, Drake & Josh (TV film)
2000 Two Heads Are Better Than None (TV film)

TV seriály

2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
The Justice Society of America (S02E02)
Chicago P.D. (TV seriál)
The Song of Gregory Williams Yates (S03E14)
The Originals (TV seriál)
A Ghost Along the Mississippi (S03E10)
2015 The Originals (TV seriál)
I'll See You in Hell or New Orleans (S03E03)
Prolhané krásky (TV seriál)
She's No Angel (S06E05)
2012 Prolhané krásky (TV seriál)
A Hot Piece of A (S02E15)
2011 The Lying Game (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
The Devil You Know (S02E05)
The New Normal (S01E17)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
Dirty Sexy Money (TV seriál)
Dresden (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Není všechno zlato co se třpytí (S02E12)
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
Nezranitelný (S01E05)
Policejní vyjednavači (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Instinkt zabijáka (TV seriál)
Zoey 101 (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Onemocnění (S04E15)
2004 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Výheň (S04E07)
Líheň (S03E17)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Za hlaholu zvonů (S04E11)
2003 Jake 2.0 (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
2002 Firefly (TV seriál)
Únos (E05)
2001 Chronicle, The (TV seriál)
2000 Neviditelný (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
1994 Země 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace