foto

Julie Payne

  • nar. 11.9.1946 (72 let)
    Sweet Home, Oregon, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Cruel But Necessary
2003 Prci, prci, prcičky 3: Svatba
2002 Teddy Bears' Picnic
1996 Agent WC 40
1995 Bradyovi
1994 Trable s opicí
1992 Konkurenti
1991 Garfield Gets a Life (TV film)
Pronásledovaní (TV film)
1990 Garfield's Feline Fantasies (TV film)
Misery nechce zemřít
1989 Garfield's Babes and Bullets (TV film)
Garfield's Thanksgiving (TV film)
Strýček Buck
1988 Dopravní akademie (TV film)
Portrait of a White Marriage
Rain Man
1987 A Garfield Christmas Special (TV film)
1986 Garfield in Paradise (TV film)
Jen mezi přáteli
Jumpin' Jack Flash
1985 Americká zmrzlina
1984 Hraje skupina Spinal Tap
Průvodce osamělého muže
1983 Garfield on the Town (TV film)
Kdysi hodně dávno
Prime Times (TV film)
Soukromá škola
1981 Malá, menší, ještě menší
1980 Prezident a jeho rodina
1979 Real Life
1978 Peeping Times (TV film)
1972 Kandidát
1971 THX 1138
1970 Jahodová proklamace

TV seriály

2008 Garfieldova show (TV seriál)
2000 Larry, kroť se (TV seriál) - herec, a.z.
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
1994 Monty (TV seriál)
Veselé obludy (TV seriál)
1993 Cafe Americain (TV seriál)
Good Advice (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Kapela snů (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
1991 The New WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1990 Bagdad Cafe (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Don Kojot a Sancho Panda (TV seriál)
Get a Life (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1989 Major Dad (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Garfield a přátelé (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
Paradise (TV seriál)
This Is America, Charlie Brown (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Rags to Riches (TV seriál)
The Tracey Ullman Show (TV seriál)
1986 Leo & Liz in Beverly Hills (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
Pound Puppies (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 George Burns Comedy Week (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 E/R (TV seriál)
The Duck Factory (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Oh Madeline (TV seriál)
Wizards and Warriors (TV seriál)
1982 Madame's Place (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
1981 Harper Valley P.T.A. (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Benson (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
Shirley (TV seriál)
1978 Taxi (TV seriál)
WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)

Dokumentární

1971 Celebration at Big Sur

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1983 Prime Times (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace