foto

Donald Moffat

  • nar. 26.12.1930
    Plymouth, Devon, Anglie, Velká Británie
  • zem. 20.12.2018 (87 let)
    Sleepy Hollow, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 61* (TV film)
1999 Dědictví tety Cookie
1998 The Sleep Room
1997 Od ucha k uchu
1996 Just in Time
Večernice
1994 Jasné nebezpečí
Jiný život (TV film)
Lapeni v ráji
1993 Láska, podvod a loupež (TV film)
1992 Majority Rule (TV film)
Promiň, jsi ženatý!
Šéf (TV film)
1991 Babe Ruth (TV film)
Causa Wardových
Myslete na Henryho
The Great Pretender (TV film)
1990 Kaleidoskop (TV film)
Kojak: Květiny pro Mattyho (TV film)
Ohňostroj marnosti
Slib (TV film)
1989 Cross of Fire (TV film)
Hrací skříňka
1988 Daleký sever
Necessary Parties (TV film)
Nesnesitelná lehkost bytí
1987 Desperado (TV film)
Příšera z šatníku
When the Time Comes (TV film)
1986 Ta nejlepší léta
Texas (TV film)
1985 Alamo Bay
1984 Povolení vraždit (TV film)
1983 Kdo bude mít rád mé děti (TV film)
Správná posádka
Through Naked Eyes (TV film)
1982 Denmark Vessey's Rebellion (TV film)
Věc
1981 Bílí lvi
Jacqueline Bouvierová Kennedyová (TV film)
1980 Long Days of Summer, The (TV film)
On the Nickel
Pepek námořník
Zdraví
1979 Cizinky (TV film)
Ebony, Ivory and Jade (TV film)
Mrs. R's Daughter (TV film)
Promises in the Dark
1978 Dar lásky (TV film)
Sergeant Matlovich Vs. the U.S. Air Force (TV film)
Tartuffe (TV film)
1977 Eleanor and Franklin: The White House Years (TV film)
Exo-Man (TV film)
Mary Whiteová (TV film)
Waiting for Godot (TV film)
1976 Volání divočiny (TV film)
1975 Forget-Me-Not-Lane (TV film)
Land of No Return
1974 Terminal Man
Touch of the Poet, A (TV film)
Zemětřesení
1973 Showdown
1972 Trial of the Catonsville Nine, The
Velká Northfieldská loupež
1971 Devil and Miss Sarah, The (TV film)
1970 R.P.M.
1969 File on Devlin (TV film)
1968 Of Mice and Men (TV film)
Rachel, Rachel
1956 Bitva u La Plata

TV seriály

2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
The Abominable Showman (E01)
2003 Západní křídlo (TV seriál)
The Long Goodbye (S04E13)
2000 Býk (TV seriál)
1993 Tales of the City (TV seriál)
1992 Columbo (TV seriál)
Není čas na umírání (S10E05)
1988 Kdo je Bourne? (TV seriál)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Pohřeb na padesáté míli (S01E22)
1981 Richard Wagner (TV seriál)
1978 Word, The (TV seriál)
1977 Logan's Run (TV seriál)
1974 New Land, The (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)

Dokumentární

2003 Realizing 'The Right Stuff'
T-20 Years and Counting

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace