foto

Brian Klugman

  • nar. 15.9.1975 (43 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Baby, Baby, Baby
2008 Monstrum
Motel smrti 2
2006 Dreamland
Griffin a Phoenixová
2005 Adam and Eve
2004 Burning Annie
Deník princezny 2: Královské povinnosti
2003 Oživlá monstra (TV film)
2000 Závada Blair Witch (TV film)
1999 Pomsta
Rychlý pruh
Šedesátá léta (TV film)
1998 Poslední mejdan
Suicide, the Comedy
1997 Vládce prokletých přání
1992 Fly by Night

TV seriály

2016 Sběratelé kostí (TV seriál)
Hlava u pilíře (S11E19)
Mrtvý v řece (S11E15)
2015 Sběratelé kostí (TV seriál)
Hráč v lese (S11E04)
2014 Sběratelé kostí (TV seriál)
Makléř na kolotoči (S10E07)
2013 Sběratelé kostí (TV seriál)
Tajemství v konzervě (S09E10)
Žena v bílém (S09E06)
Seznam posledních přání (S09E05)
další epizody (4)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Trojitý vrah (S03E06)
Agentura Jasno (TV seriál)
Mrtvý medvěd přichází (S05E15)
2007 Head Case (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Vykopej jámu (S01E10)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Tulákova značka (S01E08)
Dr. House (TV seriál)
97 sekund (S04E03)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zákon přitažlivosti (S07E15)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
2002 Frasier (TV seriál)
Mládí vpřed (S09E14)
2001 Frasier (TV seriál)
Boj o Kirbyho (S09E09)
Pekelná muka dona Juana 2/2 (S09E02)
Pekelná muka dona Juana 1/2 (S09E01)
další epizody (5)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
Ladies Man (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Letadlo / Zbraň / Portrét / Propustka / Volající (S02E01)
Pohotovost (TV seriál)
O lítosti minulé a strachu budoucím (S04E20)
1997 Jenny (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Parent 'Hood, The (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Baby, Baby, Baby
2012 The Words

TV seriály

2007 Head Case (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Baby, Baby, Baby
2012 The Words

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace