foto

Klára Apolenářová

  • nar. 1976
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Národní divadlo Brno
    Dvořákova 11
    657 70 Brno

Herecká filmografie

Filmy

2012 Definice lásky (TV film)
2011 Vetřelci a lovci: Krutá nevěra (TV film)
Vetřelci a lovci: Užij si se psem (TV film)
2010 Král Richard III. (divadelní záznam)
2008 Fišpánská jablíčka (TV film)
Hrobník (TV film)
Mr. Johnson
2002 Sen
1999 Nenávist (TV film)
1998 Lolinka a kníráč (TV film)
Za zdí (TV film)
Zítra vystoupím v Trondheimu (studentský film)
1997 Bublina
Stůj, nebo se netrefím!

TV seriály

2017 Policie Modrava (TV seriál)
Žena, která odešla před obědem (S02E08)
2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Vytříděný odpad (S01E08)
2015 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2013 Špačkovi v síti času (TV seriál)
Konečně zase spolu (E14)
To chce klid (E13)
Garibaldini v pyžamu (E11)
další epizody (7)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
Fajn brigáda (S01E02)
2007 Příkopy (TV seriál)
Dělová koule (E06)
Parcela Hrčková (E05)
Garáž (E03)
2005 Dobrá čtvrť (TV seriál)
2004 Místo nahoře (TV seriál)
Všechno je jinak (E13)
Konec světa (E12)
Poslední cesta (E11)
další epizody (12)
Náměstíčko (TV seriál)
O rybáři a rybce (E09)
2003 Strážce duší (TV seriál)

Dokumentární

2007 Ďáblova bible (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace