Reklama

Reklama

Recenze (24)

elEStet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hovorte si co chcete, ale tie scenky v tejto casti su a budu legendarne... :) Neviem nne to zatial pripomina akoby kazdy diel bol o niecom inom, raz je to umelecky zazitok, inokedy zase komedia (ako tato cast).....atd...... A co sa tyka toho co ma tahalo v 1-2 serii tak to je pritomne aj tu, uz sa neviem dockat ako to bude dalej a neviem absolutne vobec nijak predvidat co bude dalej.... v tomto bol Lynch (aj s tou jeho partou) vzdy genius... A urcite je to vyhradne material pre skalnych fandov TP a myslenia ako ma Lynch, lebo neviem si predstavit niekoho nezainteresovaneho aby sa na toto dokazal pozerat, absolutne by nechapal vobec nicovite nic :) ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je s podivem, jak dlouho se může světem poflakovat člověk, jehož IQ nepřevyšuje dnešní datum. Nu, snad Cooper získá tu kuličku, co ukazoval jednoruký muž dříve, než bude muset zemřít. Trochu se nám upozadila kriminální linka s ředitelem školy a jeho vypočítavou manželkou, na druhé se straně se konečně objeví šerif Trooman, na kterého jsem chvíli nechápavě zíral, než se vysvětlilo, o koho jde. Hawk by už také mohl pohnout s hledáním svého dědictví, ale předpokládám, že všechno čeká na svůj správný okamžik. Každopádně tento díl nabídl mysteriózna pomálu a spíše to bylo o dlouhých záběrech na rozjímající tváře... ()

Reklama

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V prvom rade uznávam, že Gordon Cole má veľmi peknú kolegyňu z F. B. I. Tamaru Preston, a to je nové pozitívum, prečo som nadšený z nového mestečka Twin Peaks. Inak, ak by to niekoho zaujímalo, volá sa Chrysta Bell. Ohľadom štvrtej epizódky, tá mi prišla až moc nezáživná, v ktorej som mal možnosť vidieť „starých - známych” , čo celkom oživí pocity nostalgických časov. Síce tá herečka sa preslávila jedným pozoruhodným filmom Davida Lyncha... Bodaj by opäť pridali na plyne, vidieť Bobbyho Briggsa po dlhých rokoch, je strašne zvláštny pocit ! Vôbec taký nezvyčajný návrat, je sám o sebe - prazvláštny ! Som netrpezlivý, už aby boli ďalšie epizódy ! ()

Pedronaut 

všechny recenze uživatele

První dvě epizody jsem si říkal, že Lynch servíruje až moc málo Coopera. Ale to, co s jeho postavou momentálně předvádí je utrpení. Třetí série je zatím Fire, walk with me na druhou. Soap opera ustoupila někam do pozadí a už ani ten Gordon Cole není to, co býval. Jsem opravdu zvědavý, jakým směrem tohle povede. EDIT: Ani po nějaké době nedokážu poslední dvě epizody dostat z hlavy. Zvyšuju na pět. Cringe Cooper mi sice pořád trošku vadí, ale když se odprostím od původní série a nechám si do života vstoupit Michaela Ceru v roli Wallyho Brennana v roli Wallyho Branda v roli Marlona Branda, svět je hned "both strange and wonderful." ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Netuším, jestli míní Lynch všechny nakousnuté motivy ke konci nějak spojit, ale u tohoto dílu je to jedno. Tam, kde jiné seriály vkládají tzv. vatoidní díly, tady Lynch přešaltroval a nabídnul nám skvělou parodii na „tradiční americké hodnoty“ se spoustou skvělých hlášek („doufám, že se uzdraví rychle a bezbolestně“, „požil nějaký jed, nejspíš nějaké místní jídlo“, ostatně i recepční na policii, která netuší, co je mobilní telefon a sekne to s ní :-)). A pár náznaků. A Richarda Chamberlaina (!), Naomi Watts a samotného Lynche v dokonalé sebeparodii s naslouchátkem. Navíc se teď už dají rozeznat „ti druzí“. Jo, a chudák David Duchovny. :-) Plus tradiční meditativní písnička na závěr. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama