foto

Christopher Curry

  • nar. 22.10.1948 (70 let)
    Grand Rapids, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sully: Zázrak na řece Hudson
2013 jOBS
2011 Claustrophobia
2010 Amish Grace (TV film)
2009 Transformers: Pomsta poražených
2006 Vlajky našich otců
Záhadná žena: Nemluvně (TV film)
2002 Město duchů
Červený drak
2001 Song of the Lark, The (TV film)
Taking Back Our Town (TV film)
Špína
1999 Love American Style (TV film)
1998 Skandál Bulworth
1997 Hvězdná pěchota
Sám doma 3
1995 Sbohem, lásko
Zmatkář
1994 Betrayed by Love (TV film)
Nebezpečný klient
1991 Boys, The (TV film)
Prázdniny v ráji
1990 Hodiny zoufalství
Velký návrat
1989 Cross of Fire (TV film)
Poslední útěk do Brooklynu
Zítra na shledanou
1988 The Laser Man
Too Young the Hero (TV film)
1986 Smrtící triky
1984 C.H.U.D.
1981 Pronásledování D.B. Coopera

TV seriály

2015 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Bluebell (S04E10)
Je to kluk (S04E06)
Sladké pokušení (S04E03)
2014 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Jobovka (S04E01)
Cedule (S03E21)
Tvař se, jakoby nic (S03E13)
2013 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Kdo říká, že nemůžeš jet domů (S03E01)
Hazardér (S02E15)
2012 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Smutné Vánoce (S02E10)
Se mnou asi ne, chlapče (S02E07)
Když ti to pomůže (S02E03)
další epizody (4)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Tolerance chyb (S01E05)
2010 BlackBoxTV (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Glee (TV seriál)
2007 General Hospital: Night Shift (TV seriál)
2004 Huff (TV seriál)
2003 The Lyon's Den (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Minuta před půlnocí (S05E22)
1997 Johnny Bravo (TV seriál)
1996 JAG (TV seriál)
Ares (S01E20)
Zvláštní akce (S01E16)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
1993 Dave's World (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1991 Palace Guard (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Křídla (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1987 thirtysomething (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace