foto

Tony Regan

  • nar. 11.8.1908
    Sparks, Nevada, USA
  • zem. 1.8.1988 (79 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Jako za starých časů
1979 Meteor
1977 Billy Jack Goes to Washington
1976 Harry a Walter jedou do New Yorku
Rtěnka
1975 Šampón
1974 Ohnivá sedla
Willie Dynamite
Zemětřesení
1973 Super táta
Zachraňte tygra
1972 Co dál, doktore?
Probe (TV film)
Snowball Express
1971 Chlupatý poradce
Million Dollar Duck, The
Willard
1970 Myra Breckinridgeová
Stanice WUSA
The Phynx
Which Way to the Front?
1969 Computer Wore Tennis Shoes, The
Den zamilovaných bláznů
Gidget Grows Up (TV film)
How to Commit Marriage
Once You Kiss a Stranger...
Topaz
1968 Funny Girl
Legenda o Lylah Clarové
1967 Gunn
Osm na útěku
The Big Mouth
1966 Follow Me, Boys!
The Oscar
Three on a Couch
Ugly Dachshund, The
Way... Way Out
1965 Black Spurs
Cesta do Švédska
Dívka ze Západu
Elvis: Harum Scarum
Láska na třetí
1964 A Tiger Walks
Dead Ringer
Dobrý soused Sam
Fanfare for a Death Scene (TV film)
Hrdinové bez kalhot
Send Me No Flowers
Ten nejlepší
Youngblood Hawke
Zbohatlíci
1963 Bye Bye Birdie
Nadšením bez sebe
Pod stromem věčného pokušení
Three Stooges Go Around the World in a Daze, The
Vlastní žena se nekritizuje
1962 Madison Avenue
Podezřelá bytná
Two Weeks in Another Town
1961 A Fever in the Blood
Bachelor in Paradise
Flight That Disappeared, The
Flower Drum Song
Norimberský proces
Roztržitý profesor
The George Raft Story
The Pleasure of His Company
1960 Byt
Cimarron
G.I. Blues
Seven Thieves
Tall Story
Ďáblice v růžovém trikotu
1959 Blue Denim
But Not for Me
Career
Don't Give Up the Ship
Nátlak
The Jayhawkers!
The Miracle
1958 I Mobster

TV seriály

1984 The Duck Factory (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 Arthur Hailey's the Moneychangers (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Rhoda (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Girl with Something Extra, The (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Hawkins (TV seriál)
1972 The Delphi Bureau (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
The Snoop Sisters (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
O.K. Crackerby! (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Ensign O'Toole (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

TV pořady

1988 Magical World of Disney, The (TV pořad) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace