foto

Kate McNeil

  • nar. 17.8.1959 (59 let)
    Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Until Morning
2001 Stát se hvězdou
Šílenec
2000 American Tragedy (TV film)
Sebeobrana (TV film)
Vesmírní kovbojové
1999 Malé životní zápasy (TV film)
Shadow Dancer
1997 Noci s ďáblem (TV film)
Walton Easter, A (TV film)
1996 Úniková klauzule (TV film)
1995 Náhlá smrt
Walton Wedding, A (TV film)
1994 Princezna
1993 A Walton Thanksgiving Reunion (TV film)
1990 The Bakery
1988 Vražedná opice
1986 Vital Signs (TV film)
1983 Dům milosrdných sester
1982 Beach House

TV seriály

2016 Code Black (TV seriál)
Blood Sport (S01E18)
Chirurgové (TV seriál)
Já už dál čekat nebudu (S12E15)
2012 Longmire (TV seriál)
An Incredibly Beautiful Thing (S01E08)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Rekrut (S04E02)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Temné stíny (S05E09)
2011 Velká láska (TV seriál)
Jistí chudí pastýři (S05E03)
Místo u stolu (S05E02)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
Dívka v lednici (S01E08)
Veronica Mars (TV seriál)
Kdo by ublížil dítěti (S02E07)
Odložené případy (TV seriál)
Ztracená generace (S02E11)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Onemocnění (S04E15)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Milosrdný samaritán (S01E14)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Teorie chaosu (S02E02)
Pohotovost (TV seriál)
Místy oblačno, občas déšť (S08E08)
2000 Akta X (TV seriál)
Zloději (S07E14)
1999 Ally McBealová (TV seriál)
Na parket (S02E19)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Milosrdenství (S01E22)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
1990 Dvanáctý kanál (TV seriál)
1987 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Parťák (S02E14)
1986 Sever a Jih II (TV seriál)
1985 Kane & Abel (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace