foto

Gil Glasgow

  • nar. 18.7.1953 (66 let)
    San Juan, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Vrah mého manžela (TV film)
2008 Channels
Poloprofesionál
2005 Neighborhood Watch
1998 Falešné obvinění (TV film)
Loganova válka - Čest zavazuje (TV film)
1997 Klid ve tvém srdci (TV film)
Město naděje (TV film)
Night Vision
Pravé ženy (TV film)
Rakeťák
Selena
1995 Zelenáči
1994 Miliónový šek
Witness to the Execution (TV film)
1993 Dokonalý svět
Hexina
1992 Pure Country
1991 JFK
1988 Little Girl Lost (TV film)
Úplněk v modré vodě
1987 Nikam se neukryješ
Uncle Tom's Cabin (TV film)
1985 1918
Papa Was a Preacher
Rychle domů (TV film)
Výlet do městečka Bountiful
When Dreams Come True (TV film)
1979 Screams of a Winter Night

TV seriály

2016 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Neváda (S05E02)
2015 Parks and Recreation (TV seriál)
Two Funerals (S07E11)
2014 To já ne (TV seriál)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Jake and Sophia (S02E06)
Návrat na výsluní (TV seriál)
Valerie Is Taken Seriously (S02E05)
Valerie Saves the Show (S02E04)
2011 Workaholics (TV seriál)
Man Up (S02E09)
2010 Dr. House (TV seriál)
Balast (S06E20)
2009 Zeke a Luther (TV seriál)
2008 Chuck (TV seriál)
Chuck a Delorean (S02E10)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Cesťák (S03E12)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Tak už to víš (S04E01)
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Výprava do Mexika, část první (S02E10)
O.C. (TV seriál)
The Metamorphosis (S04E04)
2005 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Nepříjemné překvapení (S05E21)
Návštěva u Emily a Richarda (S05E20)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
2003 Arrested Development (TV seriál)
Joan z Arkádie (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Han (S05E04)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1995 Wishbone (TV seriál)
1994 Nebe a peklo (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1983 Benji, Zax and the Alien Prince (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace