foto

Jody Thompson

  • nar. 13.8.1976 (42 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Policajt ze školky 2
2015 Killer Photo (TV film)
2014 Happy Face Killer (TV film)
The Christmas Shepherd (TV film)
2012 Barricade
Jak se zamilovat (v osmi lekcích) (TV film)
The Bay
2010 30 dní dlouhá noc: Doba temna
Nebezpečná minulost (TV film)
2009 2012
Alien Trespass
2008 Ace of Hearts
2007 Dokonalé dítě (TV film)
2006 In Her Mother's Footsteps (TV film)
Nepohodlný svědek (TV film)
2003 Schůzka s temnotou: Dopadení Andrewa Lustera (TV film)
2002 Deadly Little Secrets
Hellraiser: Vyslanec pekla
2001 Vzhůru nohama
2000 Artist's Circle, The
Mise na Mars
Tenkrát na východě
1999 Coffee
Nedívej se za sebe (TV film)
Strach
1998 Dokonalí andílkové (TV film)

TV seriály

2017 Date My Dad (TV seriál)
2015 Motiv (TV seriál)
Pilotova chyba (S03E07)
2014 Constantine (TV seriál)
Blessed Are the Damned (E07)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Soustřeď se a zeptej se znovu (S03E12)
Svatyně (TV seriál)
Vzpoura (S04E02)
Temná budoucnost (S03E20)
Pax Romana - Vynucený mír (S03E11)
2010 One Tree Hill (TV seriál)
Don't You Forget About Me (S07E15)
2009 Smallville (TV seriál)
Běsi (S09E03)
2008 Ďáblův sluha (TV seriál)
Coming to Grips (S01E15)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Vegas (S05E19)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
Painkiller Jane (TV seriál)
4400 (TV seriál)
The Wrath of Graham (S04E01)
Hvězdná brána (TV seriál)
Odměna (S10E15)
2006 Blade (TV seriál)
Krevní pouta (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Provenance (S01E19)
4400 (TV seriál)
Padesát na padesát (S03E12)
Bleskový útok (S03E11)
Evangelium podle Coliera (S03E10)
další epizody (10)
Smallville (TV seriál)
Chameleon (S05E20)
2005 Godiva's (TV seriál)
Instinkt zabijáka (TV seriál)
Terminal City (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Tíha světa (S02E03)
Hlasy druhých (S02E02)
Procitání (S02E01)
2003 Manželská krize (TV seriál)
2002 John Doe (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Ruka / Panenka na baterky / Pokrový soudce / Nad mraky / Spořič obrazovky (S04E13)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
Pro dobrou věc (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Big Sound (TV seriál)
Secret Agent Man (TV seriál)
Svoboda nade vše (TV seriál)
1999 Cold Feet (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Síť (TV seriál)
1997 Night Man (TV seriál)
Zámořská střední (TV seriál)
1996 Zmije (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace