foto

Eddie Alfano

  • nar. 22.4.1976 (44 let)
    Deer Park, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn)
2019 Babysplitters
Rag Doll
Vanilla
2018 Amityville: Počátek
Saving Flora
2017 All Nighter
Internet Gangsters
The 60 Yard Line
2016 Stevie D
The Accomplice
2014 The Algerian
2012 F. D. Roosevelt, lovec werwolfů
2011 Division III: Football's Finest
2010 Dreamkiller
Lunatics, Lovers & Poets
Penthouse
2008 Vražedné finále
2007 Sister's Keeper
2006 Danny Roane: First Time Director
2005 English as a Second Language

TV seriály

2020 Hodný holky (TV seriál)
Vegas, Baby (S03E07)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Legacy (S11E11)
2019 For the People (TV seriál)
A Choice Between Two Things (S02E10)
Shameless (TV seriál)
Debbie Might Be a Prostitute (S10E08)
Citizen Carl (S10E07)
Which America? (S10E03)
další epizody (6)
2017 Ray Donovan (TV seriál)
Time Takes a Cigarette (S05E12)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Smazaná historie (S05E15)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Přímo na očích (S09E04)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Hell's Kitchen (S12E18)
In the Dark (S12E17)
Assistance Is Futile (S12E16)
2015 Falešný Hollywood (TV seriál)
2014 Od A do Z (TV seriál)
H Is for Hostile Takeover (E08)
2013 Kirstie (TV seriál)
Vegas (TV seriál)
From This Day Forward (E12)
2 $ocky (TV seriál)
A prověrka věštkyně (S02E15)
2011 Sběratelé kostí (TV seriál)
Změna hry (S06E23)
2010 Mike a Molly (TV seriál)
Město žen (TV seriál)
Nenechám tě jít (S01E21)
Kriminálka New York (TV seriál)
Vykoupení (S06E19)
2006 Spravedlnost (TV seriál)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Jak si lidé hrají (S02E06)
2003 On the Spot (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Internet Gangsters

Producentská filmografie

Filmy

2017 Internet Gangsters

Host

TV pořady

2018 Standup and Away! with Brian Regan (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky