foto

Paula Garcés

  • nar. 20.3.1974 (45 let)
    Medellin, Kolumbie

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2014 Adult Beginners
Shhh
2013 Maid's Room, The
2011 Zahulíme, uvidíme 3
2008 Harold & Kumar Go to Amsterdam
Zahulíme, uvidíme 2
2006 Trhni si!
2005 Che Guevara
Pán Domu
2004 Zahulíme, uvidíme
2003 Marci X
Přednosta
Spin
2002 Zloději času
1995 Nebezpečné myšlenky
1993 Život s Mikeym
1991 S partou na tahu

TV seriály

2018 Drsná čtrvť (TV seriál)
Kapitola první (S01E01)
2017 Closer: Nové případy (TV seriál)
Posvátné město 5/5 (S06E05)
Posvátné město 4/5 (S06E04)
Posvátné město 3/5 (S06E03)
další epizody (5)
2014 Skladiště 13 (TV seriál)
Život je telenovela (S05E04)
2013 All My Children (TV seriál)
Devious Maids (TV seriál)
Totally Clean (S01E13)
Getting Out the Blood (S01E12)
Scrambling the Eggs (S01E09)
další epizody (6)
Jak prosté (TV seriál)
Details (S01E16)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
Off the Beaten Path (S01E11)
Dobrá manželka (TV seriál)
Zahraniční záležitost (S02E20)
2010 Šerifové z Texasu (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Nový začátek (S02E12)
Skladiště 2 (S02E11)
Výměna těl (S02E08)
další epizody (5)
2009 Stav beztíže (TV seriál)
Kiss (E13)
Venus (E12)
Solitary (E11)
další epizody (13)
2008 Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
A Knight in Shining Armor (E01)
Policejní odznak (TV seriál)
Family Meeting (S07E13)
Possible Kill Screen (S07E12)
Petty Cash (S07E11)
další epizody (13)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Odkaz předků (S05E19)
Smrt na lovu (S05E17)
Policejní odznak (TV seriál)
Spanish Practices (S06E10)
Recoil (S06E09)
The Math of the Wrath (S06E08)
další epizody (8)
2006 Policejní odznak (TV seriál)
Postpartum (S05E11)
Of Mice and Lem (S05E10)
Smoked (S05E09)
další epizody (11)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Cizí element (S07E11)
Jméno (S07E07)
Árijské bratrstvo (S07E06)
další epizody (4)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Neznámí muži tmavé pleti (S05E09)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Služebná (S01E17)
2000 The Brothers Garcia (TV seriál)
1999 Oz (TV seriál)
Napoleon's Boney Parts (S03E02)
The Truth and Nothing But... (S03E01)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
The Secret Sharers (S01E18)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2008 Speechless (TV film)