foto

Dameon Clarke

  • nar. 16.1.1972 (48 let)
    Mississauga, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kiss the Devil in the Dark
2014 Sister
2013 Bystander Theory, The
Who the F Is Buddy Applebaum
2012 Drew Peterson: Nedotknutelný (TV film)
2009 I Love You Phillip Morris
2008 How to Be a Serial Killer
Skandál texaských roztleskávaček (TV film)
2006 Temný obraz
2005 Prodigy
2004 Pevnost Alamo
Seventy-8
2003 Quiet Desperation
Vysloužilí lvi
Zachraňte Jessiku Lynchovou (TV film)
2002 Prezidentův muž 2: Ground Zero (TV film)
2001 Hall of Mirrors
Indefinitely
1985 Ztráta paměti
1984 Secrets of a Married Man (TV film)

TV seriály

2017 Vražedná práva (TV seriál)
Vše se netočí jen kolem Annalise (S03E11)
Jsme špatní lidé (S03E10)
2016 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
404: Flight Not Found (S02E11)
Vražedná práva (TV seriál)
Neříkej to Annalise (S03E04)
Vždy sázej na černou (S03E03)
Existují horší věci než vražda (S03E02)
2014 Graceland (TV seriál)
Faith 7 (S02E13)
Echoes (S02E12)
Home (S02E11)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Pomsta je sladká (S03E09)
2013 Graceland (TV seriál)
Pawn (S01E12)
Happy Endings (S01E11)
King's Castle (S01E10)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Alibi (S11E08)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Vražda jako předloha (S02E18)
Nikki bude hořet (S02E17)
Make It or Break It (TV seriál)
At the Edge of the Worlds (S02E10)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Smrtelná dávka (S01E14)
2009 Kriminálka New York (TV seriál)
Černá listina (S06E02)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S07E04)
Day 7: 9:00 a.m.-10:00 a.m. (S07E02)
Day 7: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S07E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Smaženka a svěženka (S09E13)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
Proměna (S04E04)
Útěk z vězení (TV seriál)
Pětka jde ztuha (S04E07)
Sfouknuto (S04E06)
Živ a zdráv (S04E05)
další epizody (4)
2006 What About Brian (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Skóre (S04E12)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Liška (S01E07)
2004 LAX (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Monsters (S05E22)
2003 Třetí hlídka (TV seriál)
In Confidence (S04E20)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky