foto

Dameon Clarke

  • nar. 16.1.1972 (45 let)
    Mississauga, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kiss the Devil in the Dark
2014 Sister
2013 Bystander Theory, The
Who the F Is Buddy Applebaum
2012 Drew Peterson: Nedotknutelný (TV film)
2009 I Love You Phillip Morris
2008 How to Be a Serial Killer
Skandál texaských roztleskávaček (TV film)
2006 Temný obraz
2005 Prodigy
2004 Pevnost Alamo
Seventy-8
2003 Quiet Desperation
Vysloužilí lvi
Zachraňte Jessiku Lynchovou (TV film)
2002 Prezidentův muž 2: Ground Zero (TV film)
2001 Hall of Mirrors
Indefinitely
1985 Ztráta paměti (TV film)
1984 Secrets of a Married Man (TV film)

TV seriály

2017 Vražedná práva (TV seriál)
Not Everything's About Annalise (S03E11)
We're Bad People (S03E10)
2016 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
404: Flight Not Found (S02E11)
Vražedná práva (TV seriál)
Don't Tell Annalise (S03E04)
Always Bet Black (S03E03)
There Are Worse Things Than Murder (S03E02)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Vražda jako předloha (S02E18)
Nikki bude hořet (S02E17)
2009 Make It or Break It (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S07E04)
Day 7: 9:00 a.m.-10:00 a.m. (S07E02)
Day 7: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S07E01)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
Metamorphosis (S04E04)
Útěk z vězení (TV seriál)
Pětka jde ztuha (S04E07)
Sfouknuto (S04E06)
Živ a zdráv (S04E05)
další epizody (4)
2006 What About Brian (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Skóre (S04E12)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Liška (S01E07)
2004 LAX (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace