foto

Ronan Vibert

  • nar. 23.2.1964 (53 let)
    Cardiff, Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sněhulák
6 Days
2015 1066
2014 Drákula: Neznámá legenda
2013 Zachraňte pana Bankse
2011 The Man who Crossed Hitler (TV film)
2010 Last Seven, The
Smrt v Šanghaji
2007 Taggart: Feťáci a ztroskotanci (TV film)
2006 Tristan a Isolda
2005 Beowulf: Král barbarů
2004 Dívčí válka
London (TV film)
2003 Frankenstein: Birth of a Monster (TV film)
Lara Croft - Tomb Raider: Kolébka života
2002 Pianista
Princezna na hrášku
Sir Gawain and the Green Knight (TV film)
Zabij mě něžně
2001 Lepší společnost
2000 Červený Bedrník: Nuda (TV film)
Červený Bedrník: Přátelé a nepřátelé (TV film)
Červený Bedrník: Renomé (TV film)
Ve stínu upíra
1999 Červený Bedrník: Královské výkupné (TV film)
Červený Bedrník: Valentine Gautier (TV film)
1998 Tale of the Mummy
1993 Resnick: Rough Treatment (TV film)
1992 Cloning of Joanna May, The (TV film)
Grass Arena, The (TV film)
1989 Královna srdcí
1988 On the Black Hill
Remando al viento
1987 Empire State

TV seriály

2017 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Human Is (E06)
2015 Jonathan Strange & Mr. Norrell (TV seriál)
Chapter Three: The Education of a Magician (E03)
Chapter Two: How Is Lady Pole? (E02)
The Coroner (TV seriál)
Penny Dreadful (TV seriál)
Malá škorpionka (S02E07)
Půlnočnice (S02E03)
2012 Hatfieldovi a McCoyovi (TV seriál)
Borgiové (TV seriál)
Volba (S02E05)
Kouzelný klam (S02E03)
2011 Borgiové (TV seriál)
Nikdo (S01E09)
Umění války (S01E08)
Smrt na sinavém koni (S01E07)
další epizody (6)
2010 Hercule Poirot (TV seriál)
Tragédie o třech jednáních (S12E01)
2007 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Řím (TV seriál)
Nezbytný výmysl (S02E08)
Posmrtná maska (S02E07)
Bitva u Philippi (S02E06)
další epizody (4)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Andělský chór (S09E07)
2004 Hex (TV seriál)
2003 Keen Eddie (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Červený Bedrník (TV seriál)
1998 Big Women (TV seriál)
Highlander: Havran (TV seriál)
Mrs. Bradley Mysteries, The (TV seriál)
The Canterbury Tales (TV seriál)
1995 The Buccaneers (TV seriál)
1994 Chandler & Co (TV seriál)
Případy bratra Cadfaela (TV seriál)
99-1 (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Witchcraft (TV seriál)
1991 Stanley and the Women (TV seriál)
1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
The Paradise Club (TV seriál)
Traffik (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace