foto

Lily Mariye

  • nar. 25.9.1964 (54 let)
    Las Vegas, Nevada, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Těžká rozhodnutí
2005 Prci, prci, prcičky: Na táboře
1998 Velký Joe
1995 Signs and Wonders (TV film)
1994 Muž stínu
Nová éra
Roseanne and Tom: Behind the Scenes (TV film)
1992 Reportérka (TV film)
1991 Doktor
Proměna
Ted and Venus
1988 Justin Case (TV film)
1987 Right to Die (TV film)
1986 American Geisha (TV film)
Fuzz Bucket (TV film)
1982 Nejlepší bordýlek v Texasu

TV seriály

2018 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Superhuman (S10E02)
2016 One Mississippi (TV seriál)
New Contact (S01E06)
Murder in the First (TV seriál)
Black and Blue (S03E03)
2014 Vlčí mládě (TV seriál) - herec, a.z.
Zrůdy (S04E10)
Biologická zbraň (S04E07)
Sirotci (S04E06) - a.z.
další epizody (4)
Myšlenky zločince (TV seriál)
X (S10E01)
2013 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Očista (S04E20)
2011 Shameless (TV seriál)
Killer Carl (S01E06)
2009 Pohotovost (TV seriál)
Všechno jednou skončí (S15E22)
2008 Pohotovost (TV seriál)
Věk nevinnosti (S15E08)
Strašidelný večer (S15E05)
Jako ten den, kdy se narodila (S14E15)
2007 Pohotovost (TV seriál)
300 pacientů (S14E10)
Zkouška (S14E06)
Válka se vrací domů (S14E01)
další epizody (6)
2006 Pohotovost (TV seriál)
Důvod věřit (S13E08)
Pokrevní příbuznost (S13E01)
Ošemetná situace (S12E16)
další epizody (4)
2005 Pohotovost (TV seriál)
Za všechno může déšť (S12E04)
A jede se dál (S11E22)
Zamilovaný Carter (S11E21)
další epizody (5)
2004 Pohotovost (TV seriál)
Před cestou (S11E01)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Volný pád (S10E08)
Všeobecný prospěch (S10E06)
Když se noc setká s dnem (S09E21)
další epizody (5)
2002 Ally McBealová (TV seriál)
Setkání po letech (S05E14)
Pohotovost (TV seriál)
Zpětný pohled (S09E10)
První sníh (S09E08)
Beznadějné zranění (S09E05)
další epizody (11)
2001 Pohotovost (TV seriál)
O Vánocích budu doma (S08E10)
Quo Vadis (S08E09)
Místy oblačno, občas déšť (S08E08)
další epizody (13)
2000 Pohotovost (TV seriál)
Nejkrásnější ze všech darů (S07E09)
Bentonovo rozhodnutí (S07E04)
Mars útočí (S07E03)
další epizody (14)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Jak Finchová pokazila Vánoce (S06E09)
Velké očekávání (S06E08)
Smutný případ (S06E07)
další epizody (13)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Hodně štěstí, Ruth Johnsonová (S05E09)
Trable začátečníků (S05E07)
Pevné spojení (S05E06)
další epizody (15)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Hříčky přírody (S04E08)
Od nuly (S04E06)
Dotyk, který léčí i zraňuje (S04E05)
další epizody (14)
1996 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
V-Fibbing (S03E10)
Pohotovost (TV seriál)
Vánoční bezdomovci (S03E10)
Duchové (S03E05)
Poslední zastávka (S03E04)
další epizody (10)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Tady se děje zázrak (S02E10)
Peklo a velká voda (S02E07)
Jaký život (S02E04)
další epizody (11)
1994 Pohotovost (TV seriál)
9 1/2 hodiny (S01E08)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Vyslanec (S01E01)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2012 Model Minority
2003 Thumbing It
2002 Err
2000 Shangri-la Café, The

TV seriály

2019 Chicago P.D. (TV seriál)
Trust (S06E11)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Born To Run (S10E18)
2018 MacGyver (TV seriál)
Revenge + Catacombs + Le Fantome (S03E08)
Nashville (TV seriál)
That's My Story (S06E04)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
The Prince (S10E03)
Riziko (S09E15)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Innocence (S14E04)
2017 Chicago P.D. (TV seriál)
Care Under Fire (S05E07)
The Fosters (TV seriál)
Diamond in the Rough (S04E17)

Host

TV pořady

1992 The Big Breakfast (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace