foto

Leith M. Burke

  • nar. Queens, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Happiness
Los Angeles
Lucky
The 11th Green
2018 Bloodline
2017 Suburbicon: Temné předměstí
2016 Stalked by My Mother (TV film)
The Tiger Hunter
2015 Kepler X-47
2008 Urn, The
2007 Černý srpen
2004 Brother to Brother
1994 Zrození jara (TV film)

TV seriály

2020 Bosch (TV seriál)
Hard Feelings (S06E07)
The Ace Hotel (S06E06)
Money, Honey (S06E05)
další epizody (6)
2019 Sorry for Your Loss (TV seriál)
Weird Day (S02E06)
TY (TV seriál)
Láska nebeská (S02E10)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Kuipeia e ka makani apaa (S10E02)
2018 Rodinka na kousky (TV seriál)
Emergency Interview Driving Lunch (S03E10)
2017 Teta Mick (TV seriál)
The Bully (S01E13)
2016 Rodinka na kousky (TV seriál)
Annulled Roommate Pill Shower (S02E01)
2014 Monogamy (TV seriál)
Tým Škorpion (TV seriál)
Revenge (S01E11)
2012 Chirurgové (TV seriál)
Naděje pro beznadějné (S08E12)
2011 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Lodě v noci (S08E11)
2010 Famílie (TV seriál)
Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Rodgers (E06)
Chirurgové (TV seriál)
Já se snažím (S07E07)
2009 Dark Blue (TV seriál)
August (S01E05)
Médium (TV seriál)
A Necessary Evil (S05E07)
Kriminálka New York (TV seriál)
Minulost, přítomnost a vražda (S05E21)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Bod zlomu (S04E11)
Kriminálka New York (TV seriál)
Trojúhelník (S05E10)
2006 Spiknutí (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Two Weeks Out (S07E14)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Liška (S01E07)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
Prejudice (S12E10)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Slaves (S01E22)
Právo a pořádek (TV seriál)
Untitled (S10E20)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky