foto

Roman Štolpa

  • nar. 1964
    Český Těšín, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Divadlo U Hasiču
    Římska 45
    120 00
    Praha 2

Herecká filmografie

Filmy

2014 Stopy života - Zlatá mládež (TV film)
2011 Rekvalifikace
2009 Líbáš jako Bůh
2003 Nepodepsaný knoflík (TV film)
2002 Vyvraždění rodiny Greenů (TV film)
2001 Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka (TV film)
Vůně vanilky (TV film)
2000 Gambit (TV film)
1995 O moudré Sorfarině (TV film)
1994 Hrad stínů (TV film)
1993 Noční mora (TV film)

TV seriály

2017 Kapitán Exner (TV seriál)
Znamení lyry - 2. část (E08)
Znamení lyry - 1. část (E07)
Modrý kód (TV seriál)
Granát a pistole (S02E09)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Únos (S02E07)
Divadelní představení (S02E05)
2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Osmé nebe (S03E14)
2011 Aféry (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2008 Černá sanitka (TV seriál)
2007 Velmi křehké vztahy (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)
2004 Náměstíčko (TV seriál)
Stěhování (E10)
O rybáři a rybce (E09)
Máti (E05)
Rodinná pouta (TV seriál)
2001 Šípková Růženka (TV seriál)
1998 Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)

Dokumentární

2010 13. komnata Romana Štolpy (TV film)

TV pořady

2006 Párty s kuchařem (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Prima jízda (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Oidipus Tyranus

Scenáristická filmografie

TV pořady

2000 Miss tisíciletí (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace