foto

Milan Duchek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Americké dopisy (TV film)
2012 Láska je láska
2003 Malovaný děti (TV film)
1997 Černokněžník (TV film)
1989 Chtěla bych ten strom (TV film)
Divoká svině
Na dvoře je kůň, šéfe (TV film)
1987 Figurky ze šmantů
1982 Viktorka (TV film)
1980 V hlavní roli Oldřich Nový
Vrchní, prchni!
1975 Tak láska začíná...
1974 Na startu je delfín

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Princezna na hrášku (S02E29)
Mordparta (TV seriál)
Řešení (S02E08)
2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Mimo realitu (S01E02)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Aromaterapie (S01E10)
Hemofóbie (S01E06)
Rudyho má každý rád (TV seriál)
Kapr nebo králík (E06)
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Chudák skřítek Melichar (S01E02)
Doktoři z Počátků (TV seriál)
Otův nový bratr (S03E18)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2012 Zázraky života (TV seriál)
Rozvod (S02E11)
Rozloučení (S02E10)
2010 Přešlapy (TV seriál)
Budeš mi moc chybět (S03E09)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2007 Trapasy (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Frajeřina (S04E05)
2006 Letiště (TV seriál)
Tajemství (S01E02)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)
1988 Chlapci a chlapi (TV seriál)
Řádná dovolená (E10)
Zimní zkoušky (E07)
Nový poručík (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace