foto

Alexandra Wentworth

  • nar. 12.1.1965 (55 let)
    Washington, District of Columbia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Nadechni se
2009 Nějak se to komplikuje
2001 Veselé Vánoce, Santa Clausi (TV film)
2000 Fotroviny
1999 Life Among the Cannibals
Maléry pana Šikuly
Život panny
1997 Ještě blbější
Opravdová blondýnka
The Love Bug (TV film)
1996 Big Packages
Jerry Maguire

TV seriály

2019 Will a Grace (TV seriál)
The Chick And The Egg Donor (S11E04)
2016 Nightcap (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Nahrávka (S07E12)
2015 The Jim Gaffigan Show (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Melancholy Pursuit (S17E08)
2014 The Michael J. Fox Show (TV seriál)
Couples (E14)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Město, které nikdy nespí (S04E02)
Město žen (TV seriál)
Pravidla společenského chování (S04E04)
2007 Head Case (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
1995 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Soup Nazi (S07E06)
1994 Hardball (TV seriál)
1990 In Living Color (TV seriál)

Dokumentární

2004 Retrosexual: The 80's (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Nightcap (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2016 Nightcap (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Match Game (TV pořad)
2012 Comedians in Cars Getting Coffee (TV pořad)
The Jeff Probst Show (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2001 Weakest Link (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1994 Politically Incorrect (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky