Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Byla to první holka, která ho kdy viděla nahého a ač mu bylo jen sedm let, dost to tehdy prožíval. Allison a Berke se pro sebe prostě narodili. Když se Allison odstěhovala, Berke nikdy nezapochyboval o tom, že je osud opět svede dohromady. Nakonec se to stalo v jídelně střední školy. Úsměv, jiskřička v oku a ruka byla v rukávu. Po šestnácti měsících se ale idylka nečekaně rozpadá a Berke dostává kopačky. Jediné, na co dokáže myslet, je jak dostat svoji životní lásku zpět. Je pro to ochoten udělat cokoliv, dokonce se přihlásí i do školní muzikálové show, jen aby byl Allison na blízku. Při konkurzu mu pomůže kamarádova sestra Kelly. A zaslepený Berke si ani nevšimne, jak je vlastně Kelly krásná... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Naprosto jednoznačným mazákem filmu je ten pes. Ten neměl v tý svý psí makovici nic jinýho, než sex a tím u mě těžce bodoval. Jak vojel ten banánovník, to byl doslova "šukací majstrštyk". Mám za to, že nějaká psí holka si s tímhle psím frajerem vskutku pošmákne. Za zmínku ještě stojí, že jsem se zamiloval do další herečky. / Kolikatý už :) / Tentokrát jsem svou přizní poctil Kirsten Dunst, měla v sobě takovou tu jiskru, která u mě rozpaluje nejdůležitější klučíčí orgán........ano, správně holky, je to mozek :))) ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Další americký film pro teenagery inspirovaný Shakespearovou klasikou, ovšem tentokrát se, narozdíl od Othella anebo Romea a Julie, jedná o uvolněnou komedii s herci, ze kterých se vesměs stanou za pár let minimálně zajímavé persony. Něco na způsob 10 důvodů, proč tě nenávidím, jen víc ujetý a méně romantický. A ten čokl tam fakt nemá chybu :) ()

Reklama

golfista 

všechny recenze uživatele

Pokud bych usuzoval o inteligenci americké mládeže podle vtípků, které tvůrci pravidelně vkládají do komedií určených pro tuto věkovou skupinu, tak bych si úspory do dolaru asi neuložil :) Když si ale zvýšíte toleranci u fekálních a kopulačních fórků na maximum, pak je tohle docela příjemná a zábavná oddychovka s variací na Shakespeara. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Ano, tento film rozhodne diru do sveta neudela, ale je to nadprumerna romanticka teenage komedie. To, co ji zveda o hvezdicku navic je predevsim puvabna Kirsten Dunst (priznavam, mam pro ni slabost ;-), celkem prijemny vykon podava i Ben Foster a Martin Short jako excentricky reziser je proste k sezrani :-). je tu navic moc pekne udelane cele muzikalove cislo. P.S.: Videl jsem dve verze dabingu - HBO a CT - a musim prohlasit, ze na CT se mi to uz tolik nelibilo. Chybelo mi tam napr.: "Dej tu ruku dolu "Stivinku"!". Suma sumarum velmi prijemna komedie s dobrym obsazenim, na kterou se rad jeste nekdy podivam... ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Hlavni predstavitel mi byl straslive nesympaticky, takze jsem s nim nemohla ani trosicku soucitit. A vubec jsem neverila tomu, ze by o nej mely zajem ty nejhezci holky. Chapu, ze to nemel byt buhvijaky fesak, ale urcite by se nasel nekdo lepsi, nekdo, kdo ma alespon charisma a umi hrat. Jeho rodice byli ovsem skveli! Shane West taky zaujal, i kdyz hral netradicne zaporaka. Martin Short sice predvedl jen zlomek sveho nekdejsiho umeni, ale rada jsem ho videla. Fekalni a zvraceci excesy mi zabavu trosku kazily, ani pes me nebavil, ale celkove to byla slusna podivana. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (3)

  • Kirsten Dunst vzala roli v téhle komedii, protože nabízela příležitost ve zpěvu. Píseň Dream of Me se stala vrcholem finále. (NinadeL)

Reklama

Reklama