foto

Lou Cutell

  • nar. 6.10.1930 (89 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Laurel Canyon
1998 Správná dvojka II
1997 Glam
Prostě piš
1996 Norma Jean a Marilyn (TV film)
1995 Hrdinové mého dětství
1994 A Part of the Family (TV film)
Jimmy Hollywood
1991 Homo Faber
1989 Miláčku, zmenšil jsem děti
1988 Bird
Diamond Trap, The (TV film)
Frankenstein General Hospital
1987 Tales from the Hollywood Hills: A Table at Ciro's (TV film)
1986 Bikiny Shop
Orlové práva
1985 Maxie
Pee-Weeho velké dobrodružství
1983 Missing Pieces (TV film)
1982 Střílejte na měsíc
T.J. Hooker (TV film)
1980 The Black Marble
1979 Mr. Horn (TV film)
1978 Nečistá hra
1977 Největší milovník
1974 Mladý Frankenstein
Rhinoceros
1973 The Blue Knight (TV film)
1972 Every Little Crook and Nanny
Goodnight, My Love (TV film)
1970 Malý velký muž
1965 Frankenstein Meets the Space Monster

TV seriály

2015 Krize (TV seriál)
Kdo je Grover Cleveland? (E08)
Chirurgové (TV seriál)
Starý dobrý rokenrol (S12E04)
2013 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Poslední chvíle v New Yorku (S09E03)
2004 Larry, kroť se (TV seriál)
The 5 Wood (S04E05)
The Weatherman (S04E04)
2002 Beze stopy (TV seriál)
On a ona (S01E03)
2001 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Byt (S06E04)
1999 Will a Grace (TV seriál)
Volby (S02E02)
1998 Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Wedding (S02E08)
1995 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Fusilli Jerry (S06E20)
1993 Tales of the City (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Vdaná za práci (S02E04)
Miliardář (S01E17)
Báječná léta (TV seriál)
Nový rok (S06E11)
1978 Kojak (TV seriál)
Soustavný dohled (S05E15)
1974 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Not Just Another Pretty Face (S05E02)

Host

TV pořady

2012 Sígři ve výslužbě: Made in USA (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky