foto

Sarah Drew

  • nar. 1.10.1980 (38 let)
    Holyoke, Massachusetts, USA

Biografie

Americká herečka, která se narodila 1. 10. 1980. Jejím rodným městem je Charlottesville ve Virginii, ale vyrostla na Long Islandu v New Yorku. Její matka Dr. Jean Drew je učitelkou vědeckých oborů a otec, Charles Drew je pastor v presbyteriánském kostele v New Yorku. Sarah začala hrát už ve školních hrách. Získala bakalářský titul v oboru Drama na University of Virginia v roce 2002.

V roce 2001 debutovala jako Julie v klasickém dramatu Romeo a Julie v Princetonském McCarterově divadle. O dva roky později si odbyla premiéru i na Brodwayi ve hře Vincent in Brixton. Dostala roli v televizním seriálu WONDERFALLS a zahrála si ve filmu RADIO s Cubou Goodingem jr. Posbírala hodně roliček v seriálech, zahrála si v ODLOŽENÝCH PŘÍPADECH, ZÁKONU A POŘÁDKU, MEDIUM, MAD MEN, PRIVATE PRACTICE nebo NUMB3RS.

První z jejích velkých rolí byla v seriálu EVERWOOD, kde si zahrála postavu Hannah Rogers a objevila se v 38 epizodách. Další výrazná role se jí naskytla v seriálu CHIRURGOVÉ, kde hraje postavu Dr. April Kepnerovou. Zahrála si i roličku v populárním seriálu GLEE.

Momentálně bydlí se svým manželem, Peterem Lanferem v Los Angeles.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Cohort of Guests
2018 Cagney and Lacey (TV film)
Christmas Pen Pals (TV film)
Indivisible
2014 Máma na tahu
2010 Tug
2009 Inside the Box (TV film)
2008 Front of the Class (TV film)
Wyattovy párky
2007 Americká kratochvíle
Reinventing the Wheelers (TV film)
2005 Baxter
2003 Radio
2002 Is It College Yet? (TV film)
2000 Daria the Movie: Is It Fall Yet? (TV film)

TV seriály

2018 Chirurgové (TV seriál)
Old Scars, Future Hearts (S14E15)
Games People Play (S14E14)
You Really Got a Hold on Me (S14E13)
další epizody (5)
2017 Chirurgové (TV seriál)
1-800-799-7233 (S14E09)
Out of Nowhere (S14E08)
Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story (S14E07)
další epizody (24)
2016 Chirurgové (TV seriál)
Ty jsi nic neudělal (S13E09)
Místnost, kde se to děje (S13E08)
Proč mě chceš změnit teď? (S13E07)
další epizody (25)
2015 Chirurgové (TV seriál)
Co jsme ztratili v ohni (S12E08)
Něco proti tobě (S12E07)
To, co o mně nikdo neví (S12E06)
další epizody (24)
2014 Chirurgové (TV seriál)
Riziko (S11E08)
Mohli bychom začít znovu, prosím? (S11E07)
Bez a konce a začátku (S11E06)
další epizody (20)
2013 Chirurgové (TV seriál)
Bojuj za svá práva (S10E12)
Člověk na Měsíci (S10E11)
Někdo, koho jsem znala (S10E10)
další epizody (27)
2012 Chirurgové (TV seriál)
Utíkej, holka, utíkej (S09E09)
Nebezpečná soutěživost (S09E08)
Má to tak být (S09E07)
další epizody (24)
2011 Chirurgové (TV seriál)
Noc byla temná (S08E09)
Srdce v krabici (S08E08)
Trenére, postavte mě (S08E07)
další epizody (21)
2010 Pohotovost Miami (TV seriál)
Seattle Grace: Message of Hope (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Napospas živlům (S07E10)
Dobré ráno, dobrou noc (S07E09)
Přetlak lidského těla (S07E08)
další epizody (19)
Lovci duchů (TV seriál)
Swap Meat (S05E12)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Mrtvá chůva (S01E02)
Glee (TV seriál)
Balady (S01E10)
Private Practice (TV seriál)
Nothing to Fear (S02E13)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Opatření (S03E04)
Chirurgové (TV seriál)
Co jsem viděl, to jsem viděl (S06E06)
Invaze (S06E05)
Vražedná čísla (TV seriál)
Anděl a ďáblové (S05E23)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
Smetánka (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Know When to Fold (S02E09)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Zlaté housle (S02E07)
Let č. 1 (S02E02)
Pro mladé duchem (S02E01)
Médium (TV seriál)
Wicked Game: Part Two (S04E10)
Wicked Game: Part One (S04E09)
2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Responsible (S08E18)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Píseň pro dceru (S04E06)
2004 Wonderfalls (TV seriál)
Karma Chameleon (E02)
2002 Everwood (TV seriál)
2001 Daria (TV seriál)
Aunt Nauseam (S05E10)
Life in the Past Lane (S05E09)
Lucky Strike (S05E06)
další epizody (6)
2000 Daria (TV seriál)
Dye! Dye! My Darling (S04E13)
Fire! (S04E12)
Groped by an Angel (S04E11)
další epizody (8)
1999 Daria (TV seriál)
Speedtrapped (S03E10)
Jake of Hearts (S03E09)
The Lost Girls (S03E06)
další epizody (6)
1998 Daria (TV seriál)
Fair Enough (S02E10)
Gifted (S02E08)
The New Kid (S02E07)
další epizody (5)
1997 Daria (TV seriál)
Road Worrier (S01E11)
Too Cute (S01E09)
Pinch Sitter (S01E08)
1951 Hallmark Hall of Fame (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace