foto

Charlie Rowe

  • nar. 23.4.1996 (24 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rocketman
2016 400 Boys
2013 Putování s dinosaury
2011 Počátek Země Nezemě (TV film)
2010 Disco
Louskáček ve 3D
Neopouštěj mě
2009 Piráti na vlnách
2007 Zlatý kompas

TV seriály

2018 Jarmark marnosti (TV seriál)
Endings and Beginnings (E07)
In Which a Painter's Daughter Meets a King (E06)
In Which Battles Are Won and Lost (E05)
další epizody (7)
Salvation (TV seriál)
Připrav se (S02E13)
Zdrávas Maria (S02E12)
Den oslav (S02E11)
další epizody (13)
2017 Salvation (TV seriál)
Spiknutí proti Americe (S01E13)
Pelyňkové proroctví (S01E12)
Všechno nebo nic (S01E11)
další epizody (13)
2015 Red Band Society (TV seriál)
Waiting for Superman (E13)
We'll Always Have Paris (E12)
The Guilted Age (E11)
2014 Red Band Society (TV seriál)
What I Did for Love (E10)
How Did We Get Here? (E09)
Get Outta My Dreams, Get Into My Car (E08)
další epizody (10)
The Secrets (TV seriál)
2006 Robin Hood (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Teen Choice Awards 2014 (TV pořad)
1965 Jackanory (TV pořad)