foto

Jiří Krejčí

  • nar. 12.9.1983 (36 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Nejkrásnější hádanka
2004 Vražda kočky domácí (TV film)
2001 Tuláci (TV film)

TV seriály

2020 Specialisté (TV seriál)
Výlet s Emou (S04E18)
2018 Inspektor Max (TV seriál)
Závody se smrtí (E10)
Modrý kód (TV seriál)
Moudřejší ustoupí (S02E59)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Hazard s havětí (S02E08)
2017 Mordparta (TV seriál)
Krev (S02E07)
2016 Pustina (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (7)
2015 Atentát (TV seriál)
Mezi nácky (E03)
Policie Modrava (TV seriál)
Vražedné esemesky (S01E12)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Klubové barvy (S01E14)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Kněz (S01E11)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2008 Ošklivka Katka (TV seriál)
2005 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Výlet (S02E05)
2002 O ztracené lásce (TV seriál)
1995 Život na zámku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky