foto

Crista Flanagan

  • nar. 24.2.1976 (41 let)
    Mount Vernon, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Doubting Thomas
2014 Zdravím, dámy! (TV film)
2013 Best Night Ever
Garden Apartments (TV film)
2010 Tupíři
2008 Disaster Movie
Tohle je Sparta!
2007 Velkej biják

TV seriály

2016 Love (TV seriál)
2015 Clipped (TV seriál)
2014 Vezmi si mě (TV seriál)
2013 Zdravím, dámy! (TV seriál)
2012 Date-A-Max (TV seriál)
2011 Město žen (TV seriál)
Zničený láskou (S02E19)
2009 Hank (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Modrá barva (S03E10)
Vejde chlápek do reklamky (S03E06)
Opatření (S03E04)
2008 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Meditace ve stavu nouze (S02E13)
Dobrodinec (S02E03)
Let č. 1 (S02E02)
další epizody (4)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Pozor, vyletí ptáček! (S01E09)
Tulákova značka (S01E08)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Nové trable staré Christine (TV seriál)
2000 Larry, kroť se (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

TV pořady

2006 Talkshow with Spike Feresten (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Garden Apartments (TV film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace