foto

Crista Flanagan

  • nar. 24.2.1976 (44 let)
    Mount Vernon, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Doubting Thomas
2014 Zdravím, dámy! (TV film)
2013 Best Night Ever
Garden Apartments (TV film)
2010 Tupíři
2008 Disaster Movie
Tohle je Sparta!
2007 Velkej biják

TV seriály

2019 Doktoři (TV seriál)
Když ne dnes, tak kdy? (S02E20)
2018 Grace a Frankie (TV seriál)
Domov (S04E13)
2016 Love (TV seriál)
Rande (S01E05)
The Grinder (TV seriál)
From the Ashes (E17)
2015 Clipped (TV seriál)
Workaholics (TV seriál)
Dorm Daze (S05E01)
Chirurgové (TV seriál)
S tebou, nebo bez tebe (S11E17)
2014 Vezmi si mě (TV seriál)
Máma (TV seriál)
Chicken Nuggets and a Triple Homicide (S02E03)
Trophy Wife (TV seriál)
The Punisher (E12)
2013 Trophy Wife (TV seriál)
Russ Bradley Morrison (E09)
Zdravím, dámy! (TV seriál)
The Drive (E08)
Long Beach (E06)
The Limo (E02)
2012 Date-A-Max (TV seriál)
2011 Město žen (TV seriál)
Zničený láskou (S02E19)
2010 Bratři a sestry (TV seriál)
Primárky v Pasadeně (S04E14)
2009 Hank (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Modrá barva (S03E10)
Vejde chlápek do reklamky (S03E06)
Opatření (S03E04)
2008 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Meditace ve stavu nouze (S02E13)
Dobrodinec (S02E03)
Let č. 1 (S02E02)
další epizody (4)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Pozor, vyletí ptáček! (S01E09)
Tulákova značka (S01E08)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
2005 Larry, kroť se (TV seriál)
The Larry David Sandwich (S05E01)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Chyť a nepouštěj (S09E18)
1997 Advokáti (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Garden Apartments (TV film)

Host

TV pořady

2006 Talkshow with Spike Feresten (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce