foto

Rosemary Rodriguez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Cagney and Lacey (TV film)
2016 Silver Skies
2010 Pregnancy Pact (TV film)
2001 Acts of Worship

TV seriály

2018 Rise (TV seriál)
What Flowers May Bloom (E03)
Most of All to Dream (E02)
Jessica Jones (TV seriál)
AKA Shark in the Bathtub, Monster in the Bed (S02E09)
Živí mrtví (TV seriál)
The Obliged (S09E04)
2017 Sneaky Pete (TV seriál)
The Turn (S01E09)
Živí mrtví (TV seriál)
Proklatí (S08E02)
2016 Outsiders (TV seriál)
Day Most Blessed (S01E10)
Trust (S01E09)
Živí mrtví (TV seriál)
Zazpívej (S07E07)
Dobrá manželka (TV seriál)
Večírek (S07E20)
Jason se vrací (S07E13)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Collateral Damages (S17E15)
2015 Empire (TV seriál)
False Imposition (S01E04)
Jessica Jones (TV seriál)
AKA 1,000 Cuts (S01E10)
Dobrá manželka (TV seriál)
Profilování (S07E09)
Špinavé vítězství (S06E19)
Zbraně pro každého (S06E15)
další epizody (4)
2014 Manhattan (TV seriál)
The New World (S01E07)
Mizera (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
The One Percent (S05E21)
A Few Words (S05E14)
2013 Low Winter Sun (TV seriál)
Catacombs (E04)
Vegas (TV seriál)
Unfinished Business (E20)
Hell on Wheels (TV seriál)
It Happened in Boston (S03E08)
Dobrá manželka (TV seriál)
The Decision Tree (S05E10)
Going For The Gold (S04E15)
2012 I Just Want My Pants Back (TV seriál)
Jak prosté (TV seriál)
The Rat Race (S01E04)
Dobrá manželka (TV seriál)
Here Comes the Judge (S04E08)
And the Law Won (S04E02)
Kontrolní komise (S03E19)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Father Dearest (S13E20)
2011 Lights Out (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Horse to Water (S02E14)
Dobrá manželka (TV seriál)
Kurz rodičovství (S03E10)
Povel k palbě (S03E09)
Okurková sezóna (S02E12)
2010 Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Re-Do (S01E09)
Castle na zabití (TV seriál)
Ten třetí (S02E14)
Dobrá manželka (TV seriál)
Velký úklid (S02E04)
Smlouva s ďáblem (S01E16)
Ve službách FBI (TV seriál)
Kariérista (S02E08)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Tetovaný (S05E20)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Zvláštní poldové (TV seriál)
The Tape Delay (E07)
Zachraň mě (TV seriál)
Initiation (S05E15)
Wheels (S05E14)
Control (S05E10)
2008 Zákon podle Canterburyové (TV seriál)
2005 Třetí hlídka (TV seriál)
Too Little, Too Late (S06E18)
2004 Třetí hlídka (TV seriál)
Sins of the Fathers (S06E09)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Silver Skies

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace