foto

John Considine

  • nar. 2.1.1935 (84 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Zápisník hvězdné oblohy
1998 Gia (TV film)
Man Who Counted, The
1997 Město slávy
1996 Pandořina skříňka (TV film)
1995 Zachraňte Willyho 2
1994 Kritický stav (TV film)
Lekce života (TV film)
1992 Exiled in America
1990 Městský pohár
1989 Tlusťoch a Chlapeček
1987 Láska nebeská
Pátrání v čase (TV film)
1986 Zajati v pekle
1985 Grázl
1984 Passions (TV film)
Vyber si mě
1983 Rita Hayworth: The Love Goddess (TV film)
Změna zvyků (TV film)
1982 Endangered Species
Forbidden Love (TV film)
Marian Rose White (TV film)
Mother's Day on Waltons Mountain (TV film)
1981 Circle of Power
Margin for Murder (TV film)
1980 Když se čas naplnil
1978 See How She Runs (TV film)
Svatba
1977 Poslední představení
1976 Buffalo Bill a Indiáni
Vítejte v L.A.
1974 Kalifornský holport
Thirsty Dead, The
1973 Dr. Death: Seeker of Souls
1971 Incident in San Francisco (TV film)
1965 Největší příběh všech dob
1942 Reunion in France

TV seriály

2005 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Smrti, nepyšni se (S01E17)
1992 Batman (TV seriál)
P.O.V. (S01E13)
1991 MacGyver (TV seriál)
Psáno na zdi (S07E12)
Láska k bližnímu (S06E16)
1990 MacGyver (TV seriál)
Problémy s dřevem (S05E14)
1985 Knight Rider (TV seriál)
Přízrak (S04E01)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Zbaven služby (S03E07)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1969 Bright Promise (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1963 The Outer Limits (TV seriál)
The Man Who Was Never Born (S01E06)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Thirty-Fathom Grave (S04E02)

Dokumentární

1981 My Strange Uncle

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 Svatba

TV seriály

1991 MacGyver (TV seriál)
Dobrý rytíř MacGyver - 2. část (S07E08)
Dobrý rytíř MacGyver - 1. část (S07E07)
Slepá důvěra (S06E17)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace