foto

Ellie Kendrick

  • nar. 6.6.1990 (29 let)
    Greenwich, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Eleanor Lucy V. "Ellie" Kendrick (narozena 6. června 1990) je anglická herečka známá díky roli Anny Frank v BBC seriálu Deník Anny Frankové a roli Ivy Morris v první řadě seriálu Upstairs Downstairs.

Eleanor navštěvovala dívčí Benendenovu školu v Kentu. V roce 2009 začala studovat anglický jazyk na Cambridge. Zahrála si role v seriálech Doctors, Mrtvé probouzeti, Hlavní podezřelý: Poslední případ, Vraždy v Oxfordu.

V roce 2009 měla svůj první divadelní debut v Shakespearově divadle ve hře Romeo a Julie. Ztvárnila také postavu divošky Meery Reed v seriálu Hra o trůny.

L0ra

Herecká filmografie

Filmy

2018 Benjamin
2016 Love Is Thicker Than Water
Native
The Levelling
Whisky Galore!
2012 Počasí jako malované
2009 Škola života
2006 Hlavní podezřelý: Poslední případ (TV film)

TV seriály

2018 Jarmark marnosti (TV seriál)
Slečna Sharpová si nachází přátele (E02)
Tisk (TV seriál)
Resonance (E06)
Two Worlds (E05)
Magic (E04)
další epizody (6)
2017 Hra o trůny (TV seriál)
Válečná kořist (S07E04)
Spravedlnost pro královnu (S07E03)
Dračí kámen (S07E01)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Vichry zimy (S06E10)
Krev mé krve (S06E06)
Vrata (S06E05)
další epizody (4)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Děti (S04E10)
První svého jména (S04E05)
Přísežník (S04E04)
další epizody (4)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Mhysa (S03E10)
Deště Kastameru (S03E09)
O medvědovi a krásné panně (S03E07)
další epizody (5)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 7 (S05E07)
Epizoda 6 (S05E06)
další epizody (5)
Cena za lidskost (TV seriál)
The Last Broadcast (S05E06)
2012 Cena za lidskost (TV seriál)
Puppy Love (S04E06)
2010 Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
The Cuckoo (S01E03)
The Ladybird (S01E02)
The Fledgling (S01E01)
2009 Deník Anny Frankové (TV seriál)
2007 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Koho bozi chtějí zničit (S01E02)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Silly Girl

Host

TV pořady

2011 Thronecast (TV pořad)

Fanoušci tvůrce