foto

Peter Deming

  • nar. 13.12.1957 (60 let)
    Bejrút, Libanon
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Fonzo
Noví mutanti
2016 Podfukáři 2
2013 Mocný vládce Oz
2012 Chata v horách
2011 Vřískot 4
2010 Last Night
2009 Stáhni mě do pekla
2008 Guru lásky
2007 Manželská klec
Štěstí ve hře
2005 Co je šeptem...
Svěrací kazajka
2004 Klíč k vraždě
Mám rád Huckabees
2003 Ostrov lásky
2002 Austin Powers - Goldmember
Lidi, co znám
2001 Mulholland Drive
Z pekla
2000 Kdyby zdi mohly mluvit 2 (TV film)
Vřískot 3
1999 Hudba mého srdce
Mulholland Dr. (TV film)
Mystery, Aljaška
1997 Austin Powers: Špionátor
Lost Highway
Vřískot 2
1996 Švábi
1994 Cosmic Slop (TV film)
Do háje, no a co
1993 Nabitá zbraň 1
Zeťák
1992 Můj bratranec Vinny
1991 Horké hlavy
Tak už dost, Frede!
1990 House party
Kniha lásky
Marťani, jděte domů
Proč já?
1989 From Hollywood to Deadwood
1988 Carrier, The
Fialový návštěvník
Hra pro dva
Strašáci
1987 Hollywoodská rošáda
Smrtelné zlo 2
1982 Silence, The

TV seriály

2017 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 18 (S03E18)
Epizoda 17 (S03E17)
Epizoda 16 (S03E16)
další epizody (18)
2008 Cashmere Mafia (TV seriál)
1993 Hotelový pokoj (TV seriál)
Key West (TV seriál)
1992 On the Air (TV seriál)

Dokumentární

2011 Duran Duran: Unstaged (koncert)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(33)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace