foto

Pavel Soukup

  • nar. 19.4.1990 (28 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (3)

  • Lesapán (studentský film) (2015)

    - Design masky vznikal podle kresebných návrhů režiséra filmu Pavla Soukupa. Jeho finální podoba byla ovlivněna lidovými popisy, ale také známými filmovými maskami (Vetřelec, Pumpkinhead, Faun z Faunova labyrintu (2006)). (Savel)

  • Holčička, která neplakala (studentský film) (2014)

    - Natáčení se odehrávalo na pražské UMPRUM v ateliéru Filmové a TV grafiky, kde režisér Pavel Soukup studoval poslední rok navazujícího magistra. Obrazy na zdech jsou jeho. (Savel)

  • Třída smrti (studentský film) (2013)

    - Jedná se o bakalářskou práci Pavla Soukupa. (MTHRFCKR)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Domovoj
2015 Lesapán (studentský film)
To není moje sestra! (amatérský film)
2014 Holčička, která neplakala (studentský film)
2013 Pérák (studentský film)
Třída smrti (studentský film)
2011 Blízký přítel (studentský film)
2010 Žrouti (studentský film)

TV seriály

2015 Pionýři hororu 2 (TV seriál)
2013 Pionýři hororu (TV seriál)

TV pořady

2018 Zmlsané dějiny (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 Rytmus - Nepatrím nikomu (hudební videoklip)
2016 Marek Ztracený - Vlastní svět (hudební videoklip)

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Domovoj
2015 To není moje sestra! (amatérský film)
2014 Holčička, která neplakala (studentský film)
2013 Třída smrti (studentský film)
2011 Blízký přítel (studentský film)
2010 Žrouti (studentský film)

TV pořady

2018 Zmlsané dějiny (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2015 Lesapán (studentský film)
2013 Třída smrti (studentský film)
2011 Blízký přítel (studentský film)
2010 Žrouti (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Pérák (studentský film)
Třída smrti (studentský film)
2010 Žrouti (studentský film)

TV pořady

2018 Zmlsané dějiny (TV pořad)

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 To není moje sestra! (amatérský film)

Herecká filmografie

Filmy

2001 Zlatá princezna (TV film)

TV seriály

2001 Černí andělé (TV seriál)
Help for you (E07)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace