foto

Zoe Telford

  • nar. 1973
    Norwich, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Greyhawk
2012 Místo nahoře (TV film)
2009 Beyond the Pole
2007 The Waiting Room
2006 Barevný závoj
Beau Brummell – okouzlující muž (TV film)
Slečna Marplová: Sittafordská záhada (TV film)
Truth, The
2005 Deuce Bigalow: Evropský gigolo
Match Point - Hra osudu
2003 Hitler: Vzestup zla (TV film)
Real Men (TV film)
2002 Nine 1/2 Minutes
2001 Men Only (TV film)
2000 Vyšetřování naslepo II - Království slepých (TV film)

TV seriály

2015 Unforgotten (TV seriál)
2013 Jistě, pane premiére (TV seriál)
Láska a manželství (TV seriál)
2010 Ashes to Ashes (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Sherlock (TV seriál)
Velká hra (S01E03)
Slepý bankéř (S01E02)
2009 Kolize (TV seriál)
Law & Order: UK (TV seriál)
2008 Criminal Justice (TV seriál)
Palace, The (TV seriál)
Place of Execution (TV seriál)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2005 Afterlife (TV seriál)
Je to soda (TV seriál)
Twisted Tales (TV seriál)
Zlatá hodina (TV seriál)
2004 Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt na Nilu (S09E03)
2003 Absolute Power (TV seriál)
2002 Born and Bred (TV seriál)
Cutting It (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
2001 Teachers (TV seriál)
1999 Last Train, The (TV seriál)
1998 Invasion: Earth (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2013 Yes, Prime Minister: Re-elected (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace