foto

Patrick Cassidy

  • nar. 4.1.1962 (57 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kouzelná orchidej (TV film)
2004 One Time Thing, A
2003 Newton (TV film)
1998 Oklahoma City: A Survivor's Story (TV film)
1997 Omyl
1996 Dark Mist, The
1994 Jak byl dobyt západ (TV film)
Princezna
1990 Follow Your Heart (TV film)
Hitler's Daughter (TV film)
1989 Společník na dlouhé trati
1987 Love at Stake
Three on a Match (TV film)
1986 Christmas Eve (TV film)
Něco společného (TV film)
Vražda v uniformě (TV film)
1985 Fever Pitch
1984 Just the Way You Are
Nickel Mountain
1983 Off the Wall
Volby srdce (TV film)
1981 Andělský prach (TV film)
Midnight Offerings (TV film)

TV seriály

2014 Closer: Nové případy (TV seriál)
Nepodařený večírek (S03E12)
2013 The Neighbors (TV seriál)
The Back Nine (S01E14)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Šestaosmdesátý (S01E03)
Castle na zabití (TV seriál)
Případ lovce pokladů (S04E14)
2009 Ruby & the Rockits (TV seriál)
2008 Pohotovost (TV seriál)
Vykoupení (S14E13)
Věř tomu, co není vidět (S14E12)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Manželská vražda (S05E21)
2003 Smallville (TV seriál)
Svědek (S02E20)
Podezřelý (S02E13)
Rukojmí (S02E12)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Vlčí lidé (S02E10)
Rodina (S02E07)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Angels (S04E06)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Svět podle Jima (TV seriál)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1998 Loď lásky (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
1997 Perversions of Science (TV seriál)
1994 Pod ochranným dohledem (TV seriál)
1993 Chůva k pohledání (TV seriál)
Phenom (TV seriál)
Sirény (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1988 Hříšný tanec (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1987 Napoleon a Josefína (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Bay City Blues (TV seriál)
1980 Here's Boomer (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace