foto

Clayton Rohner

  • nar. 5.8.1957 (63 let)
    Santa Clara, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mope
Stalked by My Doctor: A Sleepwalker's Nightmare (TV film)
2018 Jsme jako lodě
2017 Daisy Winters
2016 I Was a Teenage Wereskunk
2015 Honeyglue
Prep School
The Human Centipede III (Final Sequence)
2014 Blood Ransom
Under the Hollywood Sign
2013 Chasing Shakespeare
Eat Spirit Eat
jOBS
2011 Borderline Murder (TV film)
2008 The Essence of Depp
2006 Trespassers
2005 Formosa
2003 Coronado
2000 Hraniční hlídka (TV film)
1999 Den s velkým D
1998 "Defektiv" BOONE
Básník (TV film)
Někdy se vracejí 3
1997 Relic
1995 Experiment
T.A.J.U.P.L.N.Ý. svět (TV film)
1994 Schůzka o půlnoci
1992 Nahá spojka
1990 Smrt ve sněhu (TV film)
1989 Já, šílenec
Noční přání
1988 Bat 21
Police Story: Monster Manor (TV film)
Smrtící diamant
Stín smrti
1987 Soukromé vyšetřování
1986 Apríl
Moderní dívky
1985 Just One of the Guys
1983 Malý génius (TV film)
1982 Desperate Lives (TV film)

TV seriály

2017 Ozark (TV seriál)
Cukrouš (S01E01)
Superhigh (TV seriál)
Stitchers (TV seriál)
Dreamland (S03E08)
2013 Strážce pořádku (TV seriál)
Money Trap (S04E07)
2010 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Breach of Faith (S04E04)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Labutí píseň (S02E07)
Dům loutek (TV seriál)
Epitaf (S01E14)
Echo (S01E01)
Mentalista (TV seriál)
Pokrevní bratři (S01E22)
Pohotovost (TV seriál)
Všechno jednou skončí (S15E22)
2007 Za rozbřesku (TV seriál)
What If It's Him? (E13)
What If He's Not Alone? (E07)
2006 Za rozbřesku (TV seriál)
What If They're Stuck? (E05)
Pilot (E01)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Lebka v poušti (S01E17)
2005 Na Západ (TV seriál)
Hell on Wheels (E04)
Tráva (TV seriál)
Nemůžeš netrefit medvěda (S01E01)
2003 Drzá Jordan (TV seriál)
Conspiracy (S02E16)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Chlap jako já (S02E12)
2000 Čarodějky (TV seriál)
Město zlomených srdcí (S02E10)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Dešťový král (S06E08)
1997 Murder One (TV seriál)
Episode 18 (S02E18)
Episode 17 (S02E17)
Episode 14 (S02E14)
1996 Murder One (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (7)
1995 Policie New York (TV seriál)
The Bookie and the Kooky Cookie (S02E20)
1994 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Sny Dylana McKaye (S05E10)
1990 E.A.R.T.H. Force (TV seriál)
1988 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Honba za mládím (S01E15)
1986 Miami Vice (TV seriál)
Yankee Dollar (S02E13)

Hudební videoklipy

1986 Depeche Mode: But Not Tonight (hudební videoklip)