foto

Clayton Rohner

  • nar. 5.8.1957 (60 let)
    Santa Clara, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Daisy Winters
2016 I Was a Teenage Wereskunk
2015 Honeyglue
Prep School
The Human Centipede III (Final Sequence)
2014 Blood Ransom
Under the Hollywood Sign
2013 Eat Spirit Eat
Chasing Shakespeare
jOBS
2011 Borderline Murder (TV film)
2006 Trespassers
2005 Formosa
2003 Coronado
2000 Hraniční hlídka (TV film)
1999 Den s velkým D
1998 Básník (TV film)
"Defektiv" BOONE
Někdy se vracejí 3
1997 Relic
1995 Experiment
T.A.J.U.P.L.N.Ý. svět (TV film)
1994 Schůzka o půlnoci
1992 Nahá spojka
1990 Smrt ve sněhu (TV film)
1989 Já, šílenec
Noční přání
1988 Bat 21
Police Story: Monster Manor (TV film)
Smrtící diamant
Stín smrti
1987 Soukromé vyšetřování
1986 April Fool's Day
Moderní dívky
1985 Just One of the Guys
1983 The Kid with the 200 I.Q. (TV film)
1982 Desperate Lives (TV film)

TV seriály

2017 Ozark (TV seriál)
Sugarwood (E01)
Superhigh (TV seriál)
2013 Strážce pořádku (TV seriál)
Money Trap (S04E07)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Labutí píseň (S02E07)
Dům loutek (TV seriál)
Echo (S01E01)
Pohotovost (TV seriál)
Všechno jednou skončí (S15E22)
2006 Za rozbřesku (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Lebka v poušti (S01E17)
2005 Na Západ (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Nemůžeš netrefit medvěda (S01E01)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Chlap jako já (S02E12)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Dešťový král (S06E08)
1997 Murder One: Diary of a Serial Killer (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
1990 E.A.R.T.H. Force (TV seriál)
1988 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Honba za mládím (S01E15)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace