foto

Nate Mooney

  • nar. 1971

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Adopt a Highway
2013 Deep Dark Canyon
Noc přichází
2012 Megazkrat: Smrtící výpadek (TV film)
Slečna nebezpečná
2010 Black Hole
2009 Push
2008 Každý má svůj sen
Night Life (TV film)
bgFATLdy
2006 Muž proti muži
Šarlotina pavučinka
2005 Elizabethtown
Zamilovaní blázni
2004 Shards
2003 Jen další příběh

TV seriály

2018 Stan Against Evil (TV seriál)
Stan Against Evie (S03E08)
Intensive Scare Unit (S03E07)
Vampire Creek (S03E06)
další epizody (8)
2017 Stan Against Evil (TV seriál)
A Hard Day's Night (S02E08)
Mirror Mirror (S02E07)
Hex Marks the Tot (S02E06)
další epizody (8)
2016 Stan Against Evil (TV seriál)
Level Boss (S01E08)
Spider Walk With Me (S01E07)
I'm Gleaning My Coven (S01E06)
další epizody (8)
Tlukot srdcí (TV seriál)
Sto tisíc úderů srdce (E04)
Zornův syn (TV seriál)
Chuť Zephyrie (E05)
Poslední šance (E01)
2015 Americká odysea (TV seriál)
Real World (E13)
Bug Out (E12)
Gingerbread (E11)
další epizody (13)
2013 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Squashes Their Beefs (S09E10)
2012 Lovci lebek (TV seriál)
An Unjust Death (S02E01)
Chirurgové (TV seriál)
Příměří (S08E14)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Maureen Ponderosa Wedding Massacre (S08E03)
Tráva (TV seriál)
Pokud vše půjde hladce (S08E11)
2011 Mike a Molly (TV seriál)
Svatý Valentýn (S02E15)
Agentura Jasno (TV seriál)
Shawn Interrupted (S06E06)
Dr. House (TV seriál)
Dvacet vicodinů (S08E01)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Čmuchalové (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Osudová minuta (S03E07)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Who Got Dee Pregnant? (S06E07)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Veřejný nepřítel (S05E15)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
Za svitu měsíce (TV seriál)
Arrested Development (E05)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Gets Held Hostage (S03E04)
The Gang Gets Invincible (S03E02)
2006 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Charlie Goes America All Over Everybody's Ass (S02E09)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Stoupat jako dým (S06E16)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Charlie Got Molested (S01E07)
2004 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk začal brát léky (S03E09)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Queens Supreme (TV seriál)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Sledování (S03E17)
2000 Deadline (TV seriál)
Ed (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky