foto

Mike Cochrane

  • nar. Culver City, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Hříčky přírody
2014 Hiccup
Mom and Dad Undergrads (TV film)
2012 Evolution of Andrew Andrews, The
2011 Když se zrodí láska (TV film)
Vánoční cesta lásky (TV film)
2010 Edgar Floats (TV film)
Meeting Spencer
Scooby Doo! Prokletí nestvůry z jezera (TV film)
Uncle Nigel (TV film)
2009 Ozbrojení a nebezpeční
Sólista
2008 Gardens of the Night
Hancock
Iron Man
2007 Přežij!

TV seriály

2019 Shameless (TV seriál)
The Hobo Games (S09E11)
2018 Shameless (TV seriál)
Down Like The Titanic (S09E07)
Black-Haired Ginger (S09E05)
Do Right, Vote White (S09E04)
další epizody (4)
2016 Animal Kingdom (TV seriál)
Man In (S01E08)
Bude líp (TV seriál)
Woman Is the Something of the Something (S01E04)
Flaked (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Hiraeth (S07E01)
Familia Supra Gallegorious Omnia! (S06E12)
Sleep No More (S06E11)
další epizody (9)
Průměrňákovi (TV seriál)
Zuby moudrosti (S07E17)
2015 Superstore (TV seriál)
2014 Pan kritik (TV seriál)
Táta Jack (TV seriál)
2012 Shameless (TV seriál)
Can I Have a Mother (S02E06)
2011 Nakopni to (TV seriál)
2010 Glory Daze (TV seriál)
Táta k pronajmutí (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Nevidět zločin (S01E12)
FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
137 sekund (E03)
Zeke a Luther (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Hledá se táta (S04E27)
Případ záhadného zmizení ve městě Camden, část druhá (S04E26)
Případ záhadného zmizení ve městě Camden, část první (S04E25)
další epizody (12)
2008 Miss Guided (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Semeno (S01E02)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Sirotek Earl (S04E13)
Zásadní význam četby (S04E12)
Earl a Joy slaví výročí (S04E10)
další epizody (10)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
Za svitu měsíce (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Temný ochránce (S02E05)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Do koulí (S02E20)
Černá dáma wrestlingu (S02E16)
Zahraniční student (S02E15)
další epizody (4)
Policejní odznak (TV seriál)
Haunts (S06E05)
2006 Dexter (TV seriál)
Krokodýlí slzy (S01E02)
Jericho (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Dal jsem se na hazard (S02E09)
Nedoručené dopisy (S02E07)
Kauce za Joy (S02E02)
další epizody (5)
Tráva (TV seriál)
Vaření s Ježíškem (S02E02)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a stávka popelářů (S05E02)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Bulvár Strip (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace