foto

April Telek

  • nar. 29.4.1975 (43 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Reap What You Sew: An Aurora Teagarden Mystery (TV film)
2017 Big Fat Liar 2
Garage Sale Mystery: Murder Most Medieval (TV film)
Heart of Clay
The Cannon
2016 A December Bride (TV film)
Heart Felt (TV film)
Little Pink House
On the Farm (TV film)
2015 The Unauthorized Beverly Hills, 90210 Story (TV film)
2014 Happy Face Killer (TV film)
Santa Hunters (TV film)
Signed, Sealed, Delivered for Christmas (TV film)
2013 Leap 4 Your Life
Midnight Stallion
Příběh vražedkyně (TV film)
Vystrašený šepot (TV film)
Vánoční lov (TV film)
Zaprášená tajemství (TV film)
2012 Jak se zamilovat (v osmi lekcích) (TV film)
Love at the Thanksgiving Day Parade (TV film)
Pes jménem Duke (TV film)
Rádio Rebel (TV film)
2011 Boj o syna: Příběh Tiffany Rubinové (TV film)
2010 Amazon Falls
Growing the Big One (TV film)
2009 Dům (TV film)
Táta: matka pluku (TV film)
2006 Let 93 (TV film)
Ta záležitost s Gray
2005 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Mork & Mindy' (TV film)
Bratrstvo – Černé lebky
Hlas smrti
Jeho a její Vánoce (TV film)
Maximální limit
Ten třetí je navíc (TV film)
2004 Kráčející skála
Man in the Mirror: The Michael Jackson Story (TV film)
2003 Zločiny podle Mary Higgins Clark: Než se rozloučím (TV film)
2001 Kamufláž
Replikant
2000 Podfukáři
Tajemství městečka Springvillu (TV film)
1999 Anděl mého otce
Freeway II: Confessions of a Trickbaby
Little Boy Blues
Smrtelná hrozba
1998 Plavba smrti (TV film)
1997 Bláznivý týden (TV film)
Dead Man's Gun (TV film)
Když je vrah na blízku
Nebezpečná podoba (TV film)
Ničitel
Profesionální lovec 2
Sopka: Hořící sníh (TV film)
Vyděrači
1996 Kidnapping in the Family, A (TV film)
Pád do tmy (TV film)
1995 Ski Hard
Tajemný klášter
Útěk ze zóny 14 (TV film)

TV seriály

2018 Sacred Lies (TV seriál)
Chapter One: The Handless Maiden (E01)
2017 Date My Dad (TV seriál)
2016 Lovci duchů (TV seriál)
The Chitters (S11E19)
2014 Strange Empire (TV seriál)
2012 Hell on Wheels (TV seriál)
The Railroad Job (S02E05)
Slaughterhouse (S02E03)
Viva la Mexico (S02E01)
další epizody (5)
2011 Endgame (TV seriál)
Health Nutz (TV seriál)
Hell on Wheels (TV seriál)
Revelations (S01E07)
Pride, Pomp and Circumstance (S01E06)
Jamais je ne t'oublierai (S01E04)
Lovci duchů (TV seriál)
Frontierland (S06E18)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Hodina duchů (TV seriál)
2007 Mimoni v Americe (TV seriál)
Tin Man (TV seriál)
Ďáblův sluha (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Lasem lapená (S04E03)
2006 Muži na stromech (TV seriál)
Whistler (TV seriál)
2005 Mladí mušketýři (TV seriál)
Robson Arms (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Počátek (S09E03)
Avalon, část druhá (S09E02)
2004 5 dnů do půlnoci (TV seriál)
Collector, The (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Halloween (S02E15)
2003 Romeo! (TV seriál)
2002 Body & Soul (TV seriál)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
2000 Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Secret Agent Man (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Nostalgia (S03E20)
1998 First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Nová Addamsova rodina (TV seriál)
Síť (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
1997 Náměsíčníci (TV seriál)
Super Dave's All Stars (TV seriál)
The Hunger (TV seriál)
1996 Milénium (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Ochránce (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
1993 Madison (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace