foto

Robert Smigel

  • nar. 7.2.1960 (60 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2012 Čtyřicítka na krku
2008 Zohan: Krycí jméno Kadeřník
2007 Když si Chuck bral Larryho
Robot Chicken: Star Wars (TV film)
2002 Opilí láskou
Vánoční příběh (TV film)
2000 Hete Roy
Malý Nicky - Satan Junior
1998 Píseň pro nevěstu
Tomorrow Night
1996 Rivalové
1995 Billy Madison
1993 Waynův svět 2

TV seriály

2018 Bobovy burgery (TV seriál)
The Taking of Funtime One Two Three (S09E02)
2017 Bobovy burgery (TV seriál)
Ex MachTina (S07E08)
2016 Portlandia (TV seriál)
Lance is Smart (S06E09)
2015 The Jack and Triumph Show (TV seriál)
Bobovy burgery (TV seriál)
Adventures in Chinchilla-sitting (S05E15)
2012 Bobovy burgery (TV seriál)
Burgerboss (S02E04)
2011 Larry, kroť se (TV seriál)
Mister Softee (S08E09)
2005 Arrested Development (TV seriál)
The Tendercrisp Chicken Comedy Half Hour (S02E13)
2002 Vtipálkové Crank Yankers (TV seriál)
2000 Aqua Teen Hunger Force (TV seriál)
TV Funhouse (TV seriál)
1999 SpongeBob v kalhotách (TV seriál)
1998 LateLine (TV seriál)
1995 Howie Mandel's Sunny Skies (TV seriál)
1994 Space Ghost Coast to Coast (TV seriál)

Dokumentární

2017 Too Funny to Fail: The Life & Death of The Dana Carvey Show
2016 '85: The Greatest Team in Pro Football History
2015 Live From New York!
Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs (TV film)
2014 Delivery
Misery Loves Comedy
2007 In Search of Puppy Love
Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation (TV film)
2003 Heroes of Jewish Comedy (TV seriál)
2002 TV's Most Censored Moments (TV film)
2001 Adam Sandler Goes to Hell
1999 Making the Video (TV seriál)
Saturday Night Live 25 (TV film)
1988 Superman 50th Anniversary (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2018 The Week Of

TV pořady

2006 Saturday Night Live: The Best of Saturday TV Funhouse (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky