foto

Michael C. Gwynne

  • nar. 1.10.1942 (76 let)
    Detroit, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Proroctví
2005 Santa se žení (TV film)
2000 Nostradamus
1997 Soukromé neřesti
1995 Dillinger and Capone
1994 Jack Reed 3: Na dosah spravedlnosti (TV film)
1991 Blood Ties (TV film)
1990 Poslední z nejlepších
Spi sladce, drahá ženo (TV film)
1988 Unholy Matrimony (TV film)
Západ slunce
1987 Cherry 2000
L. A. policie (TV film)
1986 Tai-Pan
Texas (TV film)
1985 Beverly Hills Cowgirl Blues (TV film)
Můj příliš hříšný život (TV film)
Zvedený (TV film)
1984 Hledání ztraceného syna (TV film)
Vraždy podle kalendáře (TV film)
1983 Blood Feud (TV film)
White Water Rebels (TV film)
1982 Harry Tracy, Desperado
Thou Shalt Not Kill (TV film)
Victims (TV film)
Vražedné utkání (TV film)
1981 Překročit práh
1980 Guyana Tragedy: The Story of Jim Jones (TV film)
Vyzvednutí Titaniku
1979 Butch a Sundance: Začátky
J-Men Forever
Some Kind of Miracle (TV film)
Streets of L.A., The (TV film)
1978 A Question of Love (TV film)
1976 Special Delivery
1974 Healers, The (TV film)
Slither (TV film)
Terminal Man
1973 A Cold Night's Death (TV film)
Kapsáři
Payday
1971 The Name of the Game: LA 2017 (TV film)
Thief (TV film)

TV seriály

2008 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
1995 The Client (TV seriál)
1992 Dangerous Curves (TV seriál)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Family Affair (S01E04)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1986 Elektrický rytíř (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
V zrcadle (S01E19)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1984 Knight Rider (TV seriál)
Ať jsem to já (S02E23)
1982 Remington Steele (TV seriál)
The Devlin Connection (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
Today's F.B.I. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Rafferty (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Matt Helm (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
1970 The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
The Psychiatrist (TV seriál)
1969 Bold Ones: The Protectors, The (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace