foto

Sára Sandeva

  • nar. 25.6.1997 (20 let)
    Skopje, Makedonie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • A - casting s.r.o.
    Na bitevní pláni 1186/38
    140 00 Praha 4 - Nusle

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bůh s námi (TV film)
Věčně tvá nevěrná
Čertoviny
2017 Muzzikanti
2016 Strašidla
2015 Život je život
2013 Od utre nov list (studentský film)

TV seriály

2017 Dáma a Král (TV seriál)
Smrt v jezerní kotlině (S01E07)
2016 Rapl (TV seriál)
Zimmer frei (S01E13)
Zdař Bůh! (S01E12)
Tichá voda (S01E11)
další epizody (10)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Velké finále (S01E32)
Světlé zítřky (S01E30)
Štěnice (S01E28)
další epizody (23)
2005 Ulice (TV seriál)

TV pořady

2016 Shots! (TV pořad)
2013 Dé pětka (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)

Hudební videoklipy

2013 Tvoje světy (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace